#9 Mauro Icardi | ARŞİV

8 bonservis, bir kısmı bonus olmak üzere 8 maaş; 3+1...

''Son 35-40 yılda bizim ligde gördüğüm en kaliteli santrfor'' lafını, muhtemelen ilk kez telaffuz etmiş biriyim; daha önce oynanan temposuz futbolu kaale bile almamak lazım zaten...

Üst limiti biraz daha düşük tutuyordum ama yokluğu ciddi yıkım olacağı için senelik 10 milyon maliyete kadar çıkılmasından yanayım. Olmuyorsa, Arapların minimum üç katı teklifini kabul ediyorsa da bir şey diyemem; empati yapıyorum, ben de olsam düşünmeden o tarafı tercih ederdim; doğruya doğru yani...

Icardi’nin net kazancı 6 milyon euro yazıyor internette, 10M Euro bu ekonomik durumda şımarıklık olur, Icardi de adamsa 6’yı kabul etsin gelsin, istemiyorsa da Saudi’ye gidebilir. Ben Real yada ManU’nun hocası olsam Icardi’yi alırım A kalite bir oyuncu olduğu su götürmez ama 10 verip 4 sene kontrat da bağlamak büyük risk böyle bir para yok yani.

Icardi’nin net kazancı 6 milyon euro yazıyor internette, 10M Euro bu ekonomik durumda şımarıklık olur, Icardi de adamsa 6’yı kabul etsin gelsin, istemiyorsa da Saudi’ye gidebilir. Ben Real yada ManU’nun hocası olsam Icardi’yi alırım A kalite bir oyuncu olduğu su götürmez ama 10 verip 4 sene kontrat da bağlamak büyük risk böyle bir para yok yani.
Diagneyi alalım boşta boşver icardiyi renkdas

Öyle 10 milyon Euro maaş vermeyiz bence. Sponsorlara PSG de aldığı maaşı kabul edeceğini düşünüyorum. Ayrıca sokakda çoluk combalak aşkın olayım diye sağa sola koşturuyor. 96-20 den sonra bir nesilde icardi sayesinde taraftarımız olacak.

Krallığına burada devam edecektir

Kimse çok sevildiği yerden gitmek istemez bu hep böyledir

gündüz kılıç şanlı galatasaray tarihi forumu :/

Gelecek sezon gelirse 9 numara giyer. Ona göre alın yeni sezon formalarınızı.

Geri
Üst Alt