#9 Mauro Icardi | ARŞİV

sudiler 40m vermiş. 1dk düşünmem gider imzalarım doğruysa. böyle bir sözlesmeye metin oktay mezardan çıksa imzalardı valla.

Bende boyle dusunuyorum, realist bir adamim yemisim taraftari 40m Euro. Mis. 2-3 sene kazan sonra ne yaparsan yap. Haa, genc olursun anlarim daha cok zaman vardir bir dusunursun belki bazi kisisel hedeflerin vardir misal CL kazanmak gibi vs.. Onun disinda geciniz abi para bu. Icardi ki cok da harcayan bir adam (ozel jetler vs..) bakalim bu rakamlarin dogru olmadigini dusunuyorum simdilik.

40 milyon bana verecekler bizim verdiğimiz yıllık ücreti bağışlar direk oraya giderim.

IMG_4280.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koca kulüp, yönetim, camia, taraftar haftalardır arafta. Bu konu netleşmediği için takımın diğer bölgelerine de odaklanamıyoruz. Alın adamı karısıyla birlikte karşınıza. Ya herro ya merro görüşüp olumlu olumsuz nihayete erdirin. Olmuyorsa bize yaşattıkları için teşekkür edip "yolun açık olsun kardeş" deyin... Sonra geçen yılki aynı taktikle ihtiyaç olan bölgelere fiyat/performans kriterlerine göre alım satım yapın. Oldu bitti işte bıktık yaw...

Arzular hep şelale
Hayat bize bahane
Doymam dedikçe yine
Doydun dediler
Sana son sözüm olsun
Aşk kadehin hep dolsun
Bahtım gülüyor derken
Bitti dediler

Doyamadım doyamadım sana
Doyamadım doyamadım ama
Doyamadım doyamadım sana
Doyamadım

angelino da geliyor sen de gel kral, iyi anlaşırsınız diliniz de aynı. GEL LAN DELİRTME ADAMI

Geri
Üst Alt