#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Günlük hayatında bile giydiği şeye bakın. Bir Süperstarın Metin Oktaya dönüşümünü izliyoruz. Az kaldı
InCollage_20230720_235935313.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süper golcümüz biraz yorgun gözüküyor, yaşadığı süreci düşününce Allah yardımcısı olsun hayattaki en kötü bekleyişleri yaşadı veya yaşıyor. Umarım kendisi ve ailesi için her şey çok iyi olur.

15-20 gün daha tatilini güzelce yapsın gelir storylerden anladığım kadarıyla, wanda turkiyeye gelemiyor hep beraber vakit geçirmek istemişler ve bunu güzel yediriyorlar. Valla ben dahil herkes memnun sonuçta gelsin de kimse sesini çıkarmaz:D

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uno’yu İstanbul’da da oynayabilirler, 2 saat antremana gidip gelecek, biz bu konularda fazla duysusalız da neyse. Yıllık 10 M verilen bir oyuncu daha profesyonel olmalı, evde test sonucu bekliyorlar, test sonucu ne çıkarsa çıksın gelecek zaten, ben çok anlayamıyorum bu işi kimse kusura bakmasın.. Gel gör ki bu adamı bu şekilde kabul ettik ve seviyoruz. Bana kalsa 10M hiçbir oyuncuya verilmemeli o da ayrı bir konu. Neyse..

Uno’yu İstanbul’da da oynayabilirler, 2 saat antremana gidip gelecek, biz bu konularda fazla duysusalız da neyse. Yıllık 10 M verilen bir oyuncu daha profesyonel olmalı, evde test sonucu bekliyorlar, test sonucu ne çıkarsa çıksın gelecek zaten, ben çok anlayamıyorum bu işi kimse kusura bakmasın.. Gel gör ki bu adamı bu şekilde kabul ettik ve seviyoruz. Bana kalsa 10M hiçbir oyuncuya verilmemeli o da ayrı bir konu. Neyse..
10 milyon falan verilmez. 5'ten fazla verileceğini sanmıyorum.

Çok daha farklı bir hikayeye başlıyor Icardi

Unutulmazlar arasına giriyor bu transfer hikayesi

Tarihe geçti unutulmaz efsanemiz olma aşamasında

Müthiş bir duruş ve karakter sergiliyor

Geldiği an yenge ve çocuklarıyla birlikte bağrımıza çok daha sıkı basacağız bu aileyi

Onlar artık bizden aileden

Bu kadar uzun süre idman yapmayan oyuncu temponun içine düştüğünde sakatlanır. Lig arasında da yaşadık bunu. Sergio ve Icardi sakatlanmıştı.. Sezon bitti kamp başladı Sergio yine patladı. Muhtemelen Icardi de öyle olacak. BU sebeple Zaniolo - Bakambu - Barış'ın form durumu çok önemli.

Yav bence Yonetimin'de izniyle tatil yapiyorlar iste. Benim ilk gunden beri dusuncem bu. Hastalik falan biraz isin sinematik kismi gibi. Gelir 1-2 haftaya. Ama isin profesyonellik kisminda sonuna kadar katiliyorum ne yazdiysan. Sorun su ki, aksi olsa zaten Icardi gibi bir oyuncu bu yasinda bu maliyetle ve ligimizde olmazdi, maalesef.

Hocam daha transfer etmediğimiz adama gelene kadar Oliviera örneği var. Adam neden kamp yemedi açıklama bile yapılmadı. Tapulu oyuncumuza bile söz geçiremiyoruz.

Geri
Üst Alt