Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Demagoji yapmayalım.
Bunun neresinde demagoji buldun? Aylarca bir kişinin keyfini mi bekleyelim? Son anda gelmiyorum derse ne olacak? Yok mu bu işin bir son günü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demagoji yapmayalım.
Demagoji yapmayalım.
Demagoji ne demek ilk kez duyom (gurboyum)
Aylarca bir kişinin keyfini beklediğimiz yok 10 gün önce gelecekti zaten eşinin hastalığı olmasa ben demiyorum bunu. Erden timur söylüyor. Son anda gelmiyorum diyeceği bir mevzu ise sadece kuruntu gelmiyorum dese baştan derdi ve gelmezdi zaten olayda kapanırdı son ana bırakmasına ne gerek var. Burada oynamasının buraya aidiyet hissetmesinin nedenleri de zaten verilen izin şimdi gösterilen tolerans vs bunu kabullensek iyi olur artık.Bunun neresinde demagoji buldun? Aylarca bir kişinin keyfini mi bekleyelim? Son anda gelmiyorum derse ne olacak? Yok mu bu işin bir son günü?
Aylarca bir kişinin keyfini beklediğimiz yok 10 gün önce gelecekti zaten eşinin hastalığı olmasa ben demiyorum bunu. Erden timur söylüyor. Son anda gelmiyorum diyeceği bir mevzu ise sadece kuruntu gelmiyorum dese baştan derdi ve gelmezdi zaten olayda kapanırdı son ana bırakmasına ne gerek var. Burada oynamasının buraya aidiyet hissetmesinin nedenleri de zaten verilen izin şimdi gösterilen tolerans vs bunu kabullensek iyi olur artık.
eski hırvat stoperDemagoji ne demek ilk kez duyom (gurboyum)
Demagoji ne demek ilk kez duyom (gurboyum)
eski hırvat stoper
demagoji vida