- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
noldu üstad@Mehmet Eroğlu laf ağızdan bir kere çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu üstad@Mehmet Eroğlu laf ağızdan bir kere çıkar.
Getir dedin, getiriyoruz.noldu üstad
Globusa yukarıdan bakarsan niye Afrika'ya doğru çıkmadığını anlarsın renktaşımlan hala okyanusun üzerinde... KAPTAN alooo sağa kır dümeni afrikaya bir çık ondan sonra Türkiye'ye doğru dönersin.
Tenerife'ye iniş yapcak zaten.lan hala okyanusun üzerinde... KAPTAN alooo sağa kır dümeni afrikaya bir çık ondan sonra Türkiye'ye doğru dönersin.
Uefa aldırırsa aynı yere koyarım.Benim gözümde GS efsaneleri listesine yukarı yerlerden giriş yapmıştır
Geçen sezon yaptıklarını üç sezon daha yaparsa artık Hagi'nin yanında yerini alır
Gerçekten şu santrfor piyasasında Arabistan'da dönen paralar düşünülünce gitse kim ne diyebilirdi
Kupa tek başına kazanılmıyor maalesef ve bizim için Avrupa'da kupa almak çok daha zorlaştı zatenUefa aldırırsa aynı yere koyarım.
Alamaz. Avrupa'dan 2 tane UEFA getirmesi lazım onu geçebilmesi için.Benim gözümde GS efsaneleri listesine yukarı yerlerden giriş yapmıştır
Geçen sezon yaptıklarını üç sezon daha yaparsa artık Hagi'nin yanında yerini alır
Gerçekten şu santrfor piyasasında Arabistan'da dönen paralar düşünülünce gitse kim ne diyebilirdi
Benim gönlümdeki yerin kriterlerini neden GSC ahalisi belirliyorAlamaz. Avrupa'dan 2 tane UEFA getirmesi lazım onu geçebilmesi için.