#9 Mauro Icardi | ARŞİV

And içmiş yeni jenerasyonun hepsini Galatasaraylı yapacak
20230805_221937.webp

Bizi nasıl Hagi manyak ettiyse yeni bebeleri de İcardi coşturuyor. Muslera da var ama o kaleci olduğu için sadece kaleye geçen çocuklarda etki bırakıyor. İcardi ise bir golcü ve oyunun yıldızı her çocuk için futbolda bir idol konumunda.

And içmiş yeni jenerasyonun hepsini Galatasaraylı yapacak
Ekli dosyayı görüntüle 213645

Oglum suan TR'de annesi ve kardesiyle. Neyse, goruntulu konusurken dedim yeni forma icin Icardi 9 no giyecek ona gore alacagim sana.. yok, 99 istiyorum dedi :) sebep: "buradaki butun cocuklarda 99 numara var baba" :) 9 olacagim ben ama su cevap bile yeterli daha gideli 1 hafta oldu 99 numara giyen cocuklar gormus ki israr etti epey.

Büyük ihtimalle zamanında benim gibi yüz felci geçirmiş.Çocukluğundadır büyük ihtimalle.Bıyıkları aynı uzunlukta değil.Ek olarak cücük sakal diye tabir ettiğimiz yerinde hızlı 1 şekilde gür çıkması da bunu doğrulayan diğer 1 etmen.Nedeni ise yüz felcinin tedavisinde yüze verilen elektrikler ve yüze vurulan iğne.Bazen yeri geliyo her gün düzeltmek zorunda kalıyom dengelemek için :D

N'oldu simdi? Kimse ne Wanda'nin kanserini ne de Mauro'nun tatilini konusuyo. Cik sahaya da öttür iki tane. Biraktigin yerden devam.

Sendeyiz üstad

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 15-20 dk neyse artık girip bir tane döşesen çok iyi olur usta hem keyfimiz yerine gelir hemde kuşların senle +18 anıları canlanır.

Kral balık etli severiz halk olarak da sen meseleyi yanlış anlamışsın.

Özlemişiz be

Umarim gelecek sene saglik sorunu falan olmazsa zamaninda gelir ve sezon acilisinda direk hazir olur.

Geri
Üst Alt