- 17 Ağustos 2009
- 44.159
- 33.269
- 3.448
Rahatsız mı oldun.Hem 10 milyon al hemde yat, ne hayatlar var be![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatsız mı oldun.Hem 10 milyon al hemde yat, ne hayatlar var be![]()
arkadaşına sor biraderİkinci yarıda bir arkadaşımla mesajlaştığım için ekrana bakamadım.
Nasıldı ?

Eylul 20 si kendine gelir insallah katilacagimiz clnin ilk macındaIcardisaray s.o.s. veriyor
Geçen sezon toparlaması ortalama bir ay kadar sürmüş
İstanbulspor deplasmanıyla çok sevdiğimiz Icardisaray'a kavuşuruz
Abartmayalım hocam işte Ağustos sonu Eylül başı ayılır. Gerçi milli ara var ritim yakalaması biraz sürer ama yağmasa da akar iki haftayaEylul 20 si kendine gelir insallah katilacagimiz clnin ilk macında
1 ay iste rtas temmuz ortasındayız da eylu 20 si demedim ya 13 agustostayız 15 eylul- 20 eylul falan iyi hale gelir abartmadim zatenAbartmayalım hocam işte Ağustos sonu Eylül başı ayılır. Gerçi milli ara var ritim yakalaması biraz sürer ama yağmasa da akar iki haftaya
Bu herif yokken takım sıfır ya
Tamam da adamın gelişinden beri bir ay diyorum ben1 ay iste rtas temmuz ortasındayız da eylu 20 si demedim ya 13 agustostayız 15 eylul- 20 eylul falan iyi hale gelir abartmadim zaten

Özetle eylulde fit olacaktir TS ye de 1 tane yazar bu arada. Bugun bile yaziyordu nerdeyseTamam da adamın gelişinden beri bir ay diyorum ben![]()