#9 Mauro Icardi | ARŞİV

drogba,jardel bir sürü golcu izledim icardi gibisini görmedim.Bu kadar kolay gol atan bir adam bir daha gelmez..

Yav bu nasıl bir gol ya nasıl bir gol ya kafayı yiyecem oğlum sen nesin manyak falan mısın hayretler içindeyim!!!!!

Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi bitirici Jardel ile birlikte. Hangisi bitirici olarak daha önde karar veremedim. Adamı yeterince saha içinde beslesek boş geçeceği bir maç olmaz.

Çok büyük karakter ya herif yürüyerek Hattrick yaptı resmen hakemin resmen suratına tokat gibi çarptı ya çok sevindim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boyle bir adam yok. Sene sonu tum golleri atti, simdi devam ediyor. Bir de oyun oynayabilsek, bu adam neler yapacak.

1692478377047.webp

Şaka bir yana Icardinin serbest kalma maddesi varmı?
Varsa ne kadar?
Olur belki sezon sonu 100 milyona okuturuz arablara

Bugün hakem çok üstüne oynadı, kırmızı görecek hareketi yapmasını bekledi. O ise iki gol atarak ve gülerek yanıt verdi.

Saplamanın mucidi, Karaçocuğa da sapladı.

Seni izlemek büyük keyif, en son drogbayı izlemek keyifliydi ama bu kadar uzun soluklu ve devamlı değildi. Ondan öncesi ise çocukluk dönemime ait, Hagi…

Avrupa ligini kazanan Sevillanın forveti El nesiri İcardinin getir götürünü yapar. Böyle üst seviye bir forvetimiz var. Dünyadaki hangi takıma koysan direkt oynar.

Geri
Üst Alt