#9 Mauro Icardi | ARŞİV

aşkın olayım denen zırva şarkı yüzünden
heriften soğuyorum

ve gol atmasını istemiyorum
bu leş şarkı ortadan kalktığı andan itibaren
icardi forması alacağım

Kim bilebilirdi ki birgün daha çok parayı reddedip Galatasaray taraftarına hep bir ağızdan aşkın olayım şarkısını söyletebileceğini...
images (26).webp

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim adımıza modern dönemin Hagi'si olmaya aday. Tabiki pozisyon olarak apayrı isimler ama ortak özellikleri şu; resmen tek başına çok ekstrem işler yaparak gerek maçları gerek şampiyonluğu getirebiliyor. Dünkü o kafa golünü atabilecek çok az adam var. Muhteşem bir andı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş bir herif keşke takım da pozisyona sokabilse kendini yoktan var ediyor her seferinde biraz da destek alsa neler olacak acaba şöyle karşı karşıya bıraksak, boş kaleye gol attırsak reyiz keyfimize keyif katsa

Aşkın olayım şarkısı geçen sana daha tatlı çıkıyordu statta bu sene bir netlik var güzel durmamış hiç çalınmasa daha iyi.

An itibariyle Galatasaray istatistiki şu şekildedir:

30 Maç
26 Gol
8 Asist

30 Maçta 34 gol katkısı
Maç başı skora etki 1,13

Maşallah, top class istatistikli golcümüz var.

keşke takım pozisyona sokabilse lafını bırakın artık arkadaşlar takım zaten sol bekine kadar bu adamın üzerine kuruldu. bekleyelim sadece zaha ziyech tete vs.

Dünkü maçta iki golü de atamasa kimse niye atamadın demez

İlk golde kapatılan bir açı ayak dışı ile dokunuş ile açtı

İkinci gol zaten ayrı bir olay

Müthiş bir şans bizim için bu herif

Galatasaraylıların gözünde bir senede bu seviyeye gelmiş bir futbolcu 3 yılda hangi seviyelere gelir kestiremiyorum
Yeni bir efsane olması işten değil
Dün kaç tane minik kardeşimizi Galatasaraylı yaptı onu da bilmiyorum
Sokakta,çarşıda,orada burada Icardiii diye bağıran çocukları gördükçe istemsiz mutlu oluyorum
Var olsun.. 🫡

yeteneği bi yana karakteri çok önemli. kadrosunda lider oyuncu olmayan takım los galacticos da olsa başarılı olamaz. bazısı yeteneğiyle de karşılıyor bazısı karşılamıyor ama muslera, torreira, sergio, mertens, kerem ve icardi'yle buna fazlasıyla sahip olmamız derbi performansımızda da büyük etken. angelino da bu karakterde bi adama benziyor, ziyech de umarım öyle olacak. orta sahaya kaliteyi de katabilecek bi 6-8 ekleyebilirsek o zaman gerçekten ciddi hedefleri tartışabiliriz.

Geri
Üst Alt