Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.269
- 101.473
- 5.238
adam mütemadiyen sokuyor. kilo pek sorun değil ama verirse Haaland a kramponlarını taşıttırır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam şöyle bir şey de yazdırabilirsiniz.Ir9 ya da Irzinho yazdırabilirim formasına. Bu sene 30 gol atacaktır.
Bu nasıl bir adam yaw. Bizle kiralık sözleşmesi bittiği gün üstünden gs tişörtü çıkmadı. Üstüne matara yaptırmış suyu çayı kahveyi bile ordan içti. Üstüne takıma döndü o günden beri çocukları dahil olmak üzere Galatasaray arması olmayan tek bir şey bile kullanmıyorlar. Adam evde bile floryaymış gibi geziyor. Yürüyen Gs misin be adam sen, aşık ettin iyice kendine
Not : baskette bile sokucu gördüğünüz gibi
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hele İsabella öz yeğenim gibiKızları çok tatlı ya![]()
Bu nasıl bir adam yaw. Bizle kiralık sözleşmesi bittiği gün üstünden gs tişörtü çıkmadı. Üstüne matara yaptırmış suyu çayı kahveyi bile ordan içti. Üstüne takıma döndü o günden beri çocukları dahil olmak üzere Galatasaray arması olmayan tek bir şey bile kullanmıyorlar. Adam evde bile floryaymış gibi geziyor. Yürüyen Gs misin be adam sen, aşık ettin iyice kendine
Not : baskette bile sokucu gördüğünüz gibi
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardayi yi tek kelime ile anlatIrmak Kazuk: icardi Galatasaray'a transfer oldu, floryaya geldi icardiye denk gelen bi A takım oyuncusu ''Baba tamam hoş geldin ama nasıl oldu bu iş?'' diye sormuş.
KRAL: bana teklif geleceğini duydum, ben çok oralı olmadım hatta güldüm geçtim. Sonra taraftarın ilgisi üzerine araştırdım biraz ve oldu demiş.
Serin hikaye mi yoksa gerçek mi bilemem. Karşısında serin hikaye uzmanı Serdar Ali reis var çünkü. olabilir
Taraftar'ın Come to mevzuları, sosyal medyadaki manyak ilgileri gerçekten etkiliyor bu elemanları sanırım
Sexİcardayi yi tek kelime ile anlat