#9 Mauro Icardi | ARŞİV

F4PovAEWQAAOpdH

Adamin futbolu cok sevdigi belli. Bazi hodukler gibi kendi hata yaptiginda digerlerine atar gider yapmiyo. Mesela kgumruk macindaki penaltisi ya da bugun hocadan firca yedigi o gereksiz uzun topundan sonra gercekten de uzuldugunu dusunuyorum. Bazen de cocuk gibi takiliyo ama helal olsun herif tam bir bombaci. Jardel'den bu yana en iyi golcumuz. Allah nazardan saklasin.

Laylay laylay lay laaay

Saldır Icardisaraaaayyy

Seviyoz seni ağabey bizi hiç bırakma olur mu

Naptın yav sen ne yaptın? Okan hocayı Erden ve sen kurtarıyorsun, sen olmasan 7. td değişikliğimiz olacaktı.

Hollanda tv’sinde de gerek spiker gerek devre arası-maç sonu stüdyodaki yorumcular öve öve bitiremedi İcardi’yi

kimse yazmamis sanirim ama bu sisko haliyle adam 90+da rakip stoperi patates edip attirdi golü

ki rakip baya diri oyunculardan olusuyordu

sezonun ortasina gelmis baslamis hazir bir rakip

sisko ronaldoyu izleyemeyenler icin tanri sisko icardiyi gönderdi

Yavaş gibi görünüyor ama isteyince topa verdiği yönle fişek gibi hızlanabiliyor 3.gol de ki omzuyla önüne düşürüp stopere attığı o vücut çalımı kolay değildi. Kesin şoke olmuştur savunmacı da. Golünü zaten konuşmaya gerek yok. Teknik, Kurnazlık ve aidiyet birleşince İcardi oluyor.

3üncü golü bi 10 kere izledim, 10 kerede hayret ettim, moldenin defans oyuncusunu geçtiği ilk anda sag ayakla plase vurabilirdi 80% gol olurdu, ama o 100% lük pozisyon yaratmak istedi ve bi kac adım atarak bomboş olan Miçoya bıraktı sagol İcardi

Geri
Üst Alt