#9 Mauro Icardi | ARŞİV

seri olun sıramızı bekliyoruz olm.

Icardi Reis sıra oluyor, eve geç kalıyoruz köprünün çıkışında da Muslera mı beklese?

Dün Mertens'in yediği pozisyon gol olsa kendi golünün yanı sıra o müthiş asisti de olay olacaktı. Geçen hafta Barış, bu maçta Mertens...Abi az uyanık olun, Türk futbol tarihinin en zeki futbolcularından biriyle oynuyorsunuz yahu

Evet kısa mesafede oldukça çabuk olabiliyor. Gücünü de çok güzel yayıyor. MAŞALLAH.

15md27n.gif
Mico'ya da aferin. Tembellik edip orta sahada takilip nolcak diye izlemedi.

Takımın yarısı resmen, diğerleri yatsın kalksın bu adama dua etsin, başta da Okan hoca olmak üzere, her maç ipten alıyor diğerlerini

Futbol izlemeye başladığımdan beri hakkında bu kadar yanıldığım bir topçu olmamıştır. Gerçi eski kulüplerinde göstermediği şeyleri gösteriyor burada. Poacher, son vuruşçu diye biliyorduk, herif bağlantı oyununda da çok acayip. Şu Mertens'e bıraktığı topu benim diyen on numara düşünemez. Özel hayatı kötü, saçma salak aklı havada bir tip diye biliyorduk, şahane bir ailesi var. Tam bir aile babası, eşiyle evlatlarıyla ilişkisi özellikle çocuklarıyla ilişkisiyle tam bir örnek baba profili adam. 26 yıllık Galatasaraylıyım, Icardi kadar GS formasıyla gezmişliğim yoktur, maaile formayla oturuyorlar evde yav. Aşırı benimsedi burayı, hiç beklemiyordum. Hakikaten böyle devam ederse Hagi'nin yanına yazdırır adını ki bu çoğumuz için gelecek topçular kim olursa olsun imkansız görünürdü. Çocuklar üzerindeki etkisi de keza çok mühim zira beni Galatasaraylı yapan maç Atletic Bilbao maçı ve Hagi idi. Icardi'nin varlığına uygun bir takım oyunu oynamaya umarım başlarız çünkü sete oturabilirsek 40 gol falan atar totalde.

Geri
Üst Alt