#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Ciddi kalitede iki ortasaha almazsak, takımdaki mevcut ortasahalardan birini tokatlayarcak. Gecenki lig maçı ve dün akşam da orta sahamız topu ileri taşımakta zorlaninca, küfür ede ede sahamiza gelip topu alıp birde gol pozisyonuna soktu. Kral bu sene değişik şeyler denemeye başladı.

Komple paket resmen. Golcülük bir yana alan açıyor, gol pası veriyor, top tutuyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi savunmaya da yardım ediyor. Takımı ve taraftarı ateşlemesine girmiyorum bile. Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir harika bir adam.

hn7vv76.gif

Farklı açı tekrarı:

dfh8mpx.gif
savunmacı ikardinin açısı iyice daralınca artık bir bok yiyemez, en fazla içeriye top çıkarmaya çalışır diye düşünüp ikardiyi tam salıyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bundan 50-60 yıl sonraki Galatasaraylılar bile kıskanacak ve keşke biz de canlı izleyebilseydik diyecekler. Bugünlerin kıymetini bilmek lazım.

Futbol izlemeye başladığımdan beri hakkında bu kadar yanıldığım bir topçu olmamıştır. Gerçi eski kulüplerinde göstermediği şeyleri gösteriyor burada. Poacher, son vuruşçu diye biliyorduk, herif bağlantı oyununda da çok acayip. Şu Mertens'e bıraktığı topu benim diyen on numara düşünemez. Özel hayatı kötü, saçma salak aklı havada bir tip diye biliyorduk, şahane bir ailesi var. Tam bir aile babası, eşiyle evlatlarıyla ilişkisi özellikle çocuklarıyla ilişkisiyle tam bir örnek baba profili adam. 26 yıllık Galatasaraylıyım, Icardi kadar GS formasıyla gezmişliğim yoktur, maaile formayla oturuyorlar evde yav. Aşırı benimsedi burayı, hiç beklemiyordum. Hakikaten böyle devam ederse Hagi'nin yanına yazdırır adını ki bu çoğumuz için gelecek topçular kim olursa olsun imkansız görünürdü. Çocuklar üzerindeki etkisi de keza çok mühim zira beni Galatasaraylı yapan maç Atletic Bilbao maçı ve Hagi idi. Icardi'nin varlığına uygun bir takım oyunu oynamaya umarım başlarız çünkü sete oturabilirsek 40 gol falan atar totalde.
Bir yandan da aslında medyanın insanları ne denli şeytanlaştırabildiğini bir kez daha görmüş olduk. Bugüne kadar bize anlatılanla aynı kişi olamaz asla melek gibi bir adam çıktı.

Yunus o topa vurduğu an topun gıdisini gördüm ıcimden bu gol dedim.ayni vuruşu yapacağını hissettim.Cunku adam akıllı ne zaman nasıl vuracağını çok iyi biliyor.oyun bilgisi üst düzey.
Maç içinde bir tane tercih hatası yaptı.oda teteye vermeyip kendi kullanmak istedi.ama kimse birşey diyormu demez.Cunku bu adam ilah değil olacak o kadar.

İşte takımdaki bazı futbolculara bu ggibi tercihlerde neden çok kiziliyir çünkü bu tercih hatalarını çok yapıyor.buda pek düzelecek birşey değil.bu yüzden artık doğru 11i bulup bunda ısrar etmeliyiz.

Yunus o topa vurduğu an topun gıdisini gördüm ıcimden bu gol dedim.ayni vuruşu yapacağını hissettim.Cunku adam akıllı ne zaman nasıl vuracağını çok iyi biliyor.oyun bilgisi üst düzey.
Maç içinde bir tane tercih hatası yaptı.oda teteye vermeyip kendi kullanmak istedi.ama kimse birşey diyormu demez.Cunku bu adam ilah değil olacak o kadar.

İşte takımdaki bazı futbolculara bu ggibi tercihlerde neden çok kiziliyir çünkü bu tercih hatalarını çok yapıyor.buda pek düzelecek birşey değil.bu yüzden artık doğru 11i bulup bunda ısrar etmeliyiz.
her defasında mı doğru kararı verir bir adam. 3. golde midsöyü görür görmez kalecide hazır boşaltıp üzerine gelirken içimden o an dedim İcardi yüzdeyüz verir pası bencillik etmez hakikaten de verdi. Egoist olmayan bir kahraman.

Boşuna demedik! Arjantin milli takımına göndereceğiz seni. Messi de engel olamayacak bu sefer.

gerçekten bambaşka bir şey. sen bize biz sana bağlanıyoruz böyle ırz düşmanı.

her defasında mı doğru kararı verir bir adam. 3. golde midsöyü görür görmez kalecide hazır boşaltıp üzerine gelirken içimden o an dedim İcardi yüzdeyüz verir pası bencillik etmez hakikaten de verdi. Egoist olmayan bir kahraman.
Birde o pasi sol ayağıyla vermesi bile çok detay ama zekiceydi.

Geri
Üst Alt