#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Icardi ve Zaha gibi adamlara kimse bir şey demez.

Her şey scoutluk, genç almak değilse her şey son transferini yapacak tecrübeli oyuncular almak da değil. Denge olacak takımda.
Net katılıyorum. Ama biz bu scout transferi denemesini Burak Elmas döneminde yaptık tutmadı. Mantıklı olan gelir gelmez ne vereceği belli olan oyuncularla fazla maddi külfete girmeden anlaşabilmek bizim için daha iyi olacaktır. Takımı dün gördük oyuncular sindi maalesef ben isterdim ki isyan etsin biri el kol gaza getirsin yok bir tanesi ses etmedi.

Net katılıyorum. Ama biz bu scout transferi denemesini Burak Elmas döneminde yaptık tutmadı. Mantıklı olan gelir gelmez ne vereceği belli olan oyuncularla fazla maddi külfete girmeden anlaşabilmek bizim için daha iyi olacaktır. Takımı dün gördük oyuncular sindi maalesef ben isterdim ki isyan etsin biri el kol gaza getirsin yok bir tanesi ses etmedi.
Neyi tutmadı yav Boeyle Nelsson o dönem harcanan total paranın 2 katı değerinde şu an. MM’nin ölüsünden bile az da olsa kar ettin gitti Fransa’da x2 yaptı şimdiden değerini.

Gidip genç alıp başlarına Babel, Feg koyarsan takım başarılı olmaz ama iyi potansiyel her türlü kazandırır.

Asıl senin bahsettiğin tutmayan bir adam, bir senenin transfer bütçesine maloluyor gönderemeyince. Riski dengeli almak lazım.

Neyi tutmadı yav Boeyle Nelsson o dönem harcanan total paranın 2 katı değerinde şu an. MM’nin ölüsünden bile az da olsa kar ettin gitti Fransa’da x2 yaptı şimdiden değerini.

Gidip genç alıp başlarına Babel, Feg koyarsan takım başarılı olmaz ama iyi potansiyel her türlü kazandırır.

Asıl senin bahsettiğin tutmayan bir adam, bir senenin transfer bütçesine maloluyor gönderemeyince. Riski dengeli almak lazım.
Boeyi şutluyordun. Adamı mecburiyetten oynattı geçen sene ilk haftalarda. Nelson harici gençleştirme operasyonunda tutan adam yok. Bir de Barış diyebilirim. Aslında aynı şeyi söylüyoruz fikirde mutabıkız ama benim risk ölçeğim seninkine binaen biraz daha fazla risk içeriyor.

Boeyi şutluyordun. Adamı mecburiyetten oynattı geçen sene ilk haftalarda. Nelson harici gençleştirme operasyonunda tutan adam yok. Bir de Barış diyebilirim. Aslında aynı şeyi söylüyoruz fikirde mutabıkız ama benim risk ölçeğim seninkine binaen biraz daha fazla risk içeriyor.
Şutlamanın sebebi kalite değil disiplinsizlik. Adama kampa gel demişsin gelmemiş.

Cicaldau dışında hiç bir adama direkt tutmadı diyemeyiz o dönem. Ayrıca bu tam olarak scouting falan da değildi, sonunda ne oldu? Hepsi düşük maaşlı olduğu için sözleşmesini alıp yatmadı hiç birisi.

30 üstüler patlayınca genelde güzelce yiyorlar sözleşmeleri. Babelle Feghouli’ye harcadığımız para 40 m euro, ne kazandırdılar Feg işte yarım bir şampiyonluk.

Yarın bu takım başarılı olamazsa o istediğin adamlar kaçarak gider ya da maaşını alıp yatar. Aynı şeyi söylüyoruz da sonuç olarak genç ve dinamik oyuncu sayımızda azalma var ve bu büyük risk.

Son Molde maçında oyundan alınmaması tam bir skandaldır, tur gitseydi yada Icardi daha ağır sakatlansaydı bunun sorumlusu Okan Buruk olacaktı. İlk yarı sakatlıktan sonra yaklaşık 30 dakika 10 kişi oynadık. İkinci yarı biraz toparladı ancak hiç koşu atmadı, topları kontrol edemedi, kalitesiyle top dağıttı. Adamı sakat sakat oynattı ve riske attı ki otobüse binerken de topallıyordu. İkinci yarı turu kaybetme noktasına gelmemizin bir sebebi de zaten fiziken daha kötü bir durumda olmamızla birlikte Okan hoca’nın bu obsesyonudur..

Mauro Icardi, 2023 yılı içerisinde Avrupa'da maç başına en fazla skor katkısı sağlayan futbolcu oldu.

1. Mauro Icardi: 1.20
2. Kylian Mbappe: 1.04
3. Erling Haaland: 1.03
4. Victor Osimhen: 1.03
5. Harry Kane: 0.88

Kralı mutlu etmeliyiz bizim de mutluluğumuz ona bakıyor sadece şapkadan tavşan çıkarmaya devam etmeli yoksa büyük patlariz

Takımdan çıkar ilk 3 'e giremeyiz ligde net.
İcardi seni çok seviyoruz
Yönetim uyuma 1.5 yıl oldu siz herşeyi yapıyorsunuz
maaşlar bonuslar transferler şovlar sinerji enerji ama teknik ekip 1.5 yıldır bir tane düzgün maç oynatamadı
Moldeye bakıp utanması lazım birilerinin..
Olmuyorsa zorlamayın kardeşim yanına yüz tane yardımcı getirerek olmaz

Drogba'dan daha iyi, daha fazla katkı sağladığı artık tartışılmıyordur sanırım.

Bana kalırsa Jardel, hatta Hagi bile yarışacak performans gösteriyor. Bu sene çok şeye gebe. Sakatlanmaması için ne yapılıyorsa yapılsın. Bizler de tütsü mü, mum mu yakalım, adak mı adayalım. Bir şeyler yapalım.

Drogba'dan daha iyi, daha fazla katkı sağladığı artık tartışılmıyordur sanırım.

Bana kalırsa Jardel, hatta Hagi bile yarışacak performans gösteriyor. Bu sene çok şeye gebe. Sakatlanmaması için ne yapılıyorsa yapılsın. Bizler de tütsü mü, mum mu yakalım, adak mı adayalım. Bir şeyler yapalım.

nerdeydin ulannn

Formunu yakalamış biraz son paylaşılan fotoda göbek gitmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt