Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.131
- 33.540
- 3.073
en büyük o mu bilmiyorum ama çoook büyük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Allah’ın bir lütfusun
Zuhahaha ben bu kadar anksiyeteli panik atak yangıncı pesimist hayattan zevk almayan adamı bir arada görmedim.Sanki 1-2 seneye buradan sıkılacakmış gibi
Sıkılabilir rdsh ama dalga geçtiğimi anlamayacak kadar şizo olman üzdüZuhahaha ben bu kadar anksiyeteli panik atak yangıncı pesimist hayattan zevk almayan adamı bir arada görmedim.okurken çayı püskürttüm renktaş. Bence mazallah kıyamet istanbulda koparsa bizden sıkılabilir.
![]()
Dalga değil bence kıvırmaSıkılabilir rdsh ama dalga geçtiğimi anlamayacak kadar şizo olman üzdü
Yakışıklı adam.
Her şey bu günden sonra başladı.Bu konuyu kökünden çözmesi ve oyuncunun erkeklere olan ilgisini de dikkate alarak @Serhan G. Veren'i konuyla ilgili görevlendirdik.
Her şey GS için, oyuncu bundan sonra maç kaçırmayacaktır. Serhan'a kendisini feda ettiği için teşekkür ederiz.

Bu mesajı attığın için teşekkür ederim dostum. Arkadaşın G. Veren, Serkan olduğunu tahmin etmiştim. Kimse de evet o Serkan demedi.
Bu mesajı attığın için teşekkür ederim dostum. Arkadaşın G. Veren, Serkan olduğunu tahmin etmiştim. Kimse de evet o Serkan demedi.
Ekli dosyayı görüntüle 219236