Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.928
- 22.685
- 1.388
Kilosu yakışıyor
Bırakalım da istediğini yesin kral
Bırakalım da istediğini yesin kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'a dua et daha pozitif, daha anlayışlı, empatik bir insan oldum. Bir şey demiyorum.Alkolü bıraktım bir süreliğine
10 mılyon alan adamıda bırakın elestırelımAdama body shaming yapmayın lütfen. Zorbalığa gerek yok.
AlkolsüzlüğeAlkolü bıraktım bir süreliğine
www.instagram.com
Ula Ekrem ne yazdın anlaşılmıyorIf a million loved you, I am one of them, and if one loved you, it was me, and if no one loved you then know that I am dead.
![]()
𝓟𝓸𝓮𝓽𝓲𝓬 𝓪𝓻𝓽𝓲𝓬, Instagram: "" If a million loved you🫀 , I am one of them🥀. And if one loved you 🫀, it was me🥀. If no one loved you🫀,then you know I am dead🥀" . . #rizz #poeticrizz #fypシ #explorepage✨ #reelitfeelit"
73K likes, 107 comments - poetzartic, July 17, 2023: "" If a million loved you🫀 , I am one of them🥀. And if one loved you 🫀, it was me🥀. If no one loved you🫀,then you know I am dead🥀" . . #rizz #poeticrizz #fypシ #explorepage✨ #reelitfeelit".www.instagram.com
Bir milyon seni sevdiyse ben de onlardan biriyim, eğer biri seni sevdiyse o bendim, eğer kimse seni sevmediyse bil ki ben öldümUla Ekrem ne yazdın anlaşılmıyor
Yeter be!Bir milyon seni sevdiyse ben de onlardan biriyim, eğer biri seni sevdiyse o bendim, eğer kimse seni sevmediyse bil ki ben öldüm