#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Yazın tatilden kilolu dönen topçular kısa sürede formunu yakalayıp fazla kilolarını verirler de beni korkutan şey İcardi geçen sezonun sonlarına doğru da fit sayılmazdı. Hatırlıyorum o dönem bile yazmıştım. Yaz tatilinden böyle döndü demek yanlış olur kendisi için.

O koşamadığı pozisyona gelince bence topu ayağından açsa 2 defa dürtmeye gerek kalmaz ve şut şansını yakalayabilirdi diye düşünüyorum.

Yazın tatilden kilolu dönen topçular kısa sürede formunu yakalayıp fazla kilolarını verirler de beni korkutan şey İcardi geçen sezonun sonlarına doğru da fit sayılmazdı. Hatırlıyorum o dönem bile yazmıştım. Yaz tatilinden böyle döndü demek yanlış olur kendisi için.

O koşamadığı pozisyona gelince bence topu ayağından açsa 2 defa dürtmeye gerek kalmaz ve şut şansını yakalayabilirdi diye düşünüyorum.
icardi yavas malesef pozisyonla alakali degil. adam jardel gibi

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kral, gözünü seveyim şu kilolarını ver, seni çok seviyoruz, beklentimiz o kadar çok yüksek ki, ya da yükselttinki senden her maç ronaldo performansı bekler olduk, bunu yapacak adamsın zaten hiçbir şüphemiz yok, ama biraz daha çalışıp form tutup hızlanmanı bekliyoruz sadece

Bu bana yeter demiyordur umarım, 5 kilo fazlası var en az dün karşı karşıya kaçırması tamamen kilosuyla alakalı…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çocuklar üzerinde yarattığı etki inanılmaz ya. Ben de beni Galatasaraylı yapan Hagi'yi görseydim Icardi'ye sarılan çocuk gibi sevinçten ağlardım muhtemelen. Bu etkiyi parayla satın alamazsınız, verilen bonservis ve maaşı başka topçu için harcansa sabaha kadar eleştirirdim.

Çocuklar üzerinde yarattığı etki inanılmaz ya. Ben de beni Galatasaraylı yapan Hagi'yi görseydim Icardi'ye sarılan çocuk gibi sevinçten ağlardım muhtemelen. Bu etkiyi parayla satın alamazsınız, verilen bonservis ve maaşı başka topçu için harcansa sabaha kadar eleştirirdim.
ben roman kosecki'yi görsem böyle ağlar mıydım bilemiyorum :d

demek ki benim Gslı olasım varmış :/

ben roman kosecki'yi görsem böyle ağlar mıydım bilemiyorum :d

demek ki benim Gslı olasım varmış :/
Atletic Bilbao maçıyla Galatasaraylı olduk biz yav, adamın random bir fotoğrafı düşse bile gözlerimiz doluyor istemsiz. Teoride 97' ye kadar fenerli idim ama 6 yaşında çocukta ne kadar taraftarlık bilinci olacağı muamma. Sonra Galatasaraylı yaptı bir takım akrabalar ve ilk izlediğim 90dk Bilbao maçıydı, çok büyük etkisi var o acayip golün bende.

Atletic Bilbao maçıyla Galatasaraylı olduk biz yav, adamın random bir fotoğrafı düşse bile gözlerimiz doluyor istemsiz. Teoride 97' ye kadar fenerli idim ama 6 yaşında çocukta ne kadar taraftarlık bilinci olacağı muamma. Sonra Galatasaraylı yaptı bir takım akrabalar ve ilk izlediğim 90dk Bilbao maçıydı, çok büyük etkisi var o acayip golün bende.
Yaş ve aynı dönemlerde fbli olma hususunda benzer olduğum Memduh başkanıma sevgilerimi sunuyorum.

ah. o maçın benim için de çok büyük, çok farklı bir önemi var.

3 günde bir maç oynayacağız. Kiloyu verir her türlü. sanki kilo verme olayı böyle tuşa basıyorsun hooop 10kg veriyor. 2 günde bir gelip yazmak iyi niyetli bir yaklaşım değil.
2 ay oldu geleli.

Geçen sezon sonu da kiloluydu.

Olması gerekenin söylenmesindeki kötü niyet ne anlamadım

Geri
Üst Alt