#9 Mauro Icardi | ARŞİV

her maç sonu söylenmesi.
1 haftada 10kg veren bir kişi gösterin tamam diyeyim
Olayı bütün olarak ele alırsan 2 aydır söyleniyor. Her maçta da oyuncunun güncel fiziksel durumu hakkında fikir ediniliyor. 7/24 Florya’da yanında değiliz sonuçta.

Kötü ne gibi niyet olabilir sen onu söyle ben de sana tamam diyeyim.

Olayı bütün olarak ele alırsan 2 aydır söyleniyor. Her maçta da oyuncunun güncel fiziksel durumu hakkında fikir ediniliyor. 7/24 Florya’da yanında değiliz sonuçta.

Kötü ne gibi niyet olabilir sen onu söyle ben de sana tamam diyeyim.
Performansından açık bulamayıp sadece fiziksel durumundan vurmak gibi

Bu adamın kafa vuruşları doğıştan gelen bişey. Bence 8 yaşında da böyle vuruyorsur topa.

Kale arkası çekimini izledim de insan değil bu herif o topa nasıl soktun kafayı mübarek

kendini her şeyi eleştirince objektif olduğunun düşünen insanlar.
Burası objektifliğin en düşük olacağı ortam.

Takımın en değerli ve maliyetli oyuncusundan da yapabileceği ve sporcu olmanın doğal getirisi olan fit olmasını beklemek fazlasıyla doğal bir istek.

icardi ve Dombele ikilisinin toplam 17-18 kilo fazlası var.

Kralın ülkeyi steakhouse olarak görmekten vazgeçip durumun ciddiyetini kavraması lzm

icardi ve Dombele ikilisinin toplam 17-18 kilo fazlası var.

Kralın ülkeyi steakhouse olarak görmekten vazgeçip durumun ciddiyetini kavraması lzm
1694942310200.webp

Dün atamadığı gol iyi oldu fizik olarak eksik olduğunun farkında artık. Kendisi bile şaşkındır aylarca yattı üzerine ilginç goller ile sapladı rüyada gibiyiz

(Bu bir eleştiri değildir kilosunu verirse çok daha seksi olacak) AŞIĞIM SANA

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben roman kosecki'yi görsem böyle ağlar mıydım bilemiyorum :d

demek ki benim Gslı olasım varmış :/
Kosecki GS tarihindeki en sevdiğim topçudur. 91 de Bursaya geldiklerinde kendisine dokunmuştum. 11 12 yaşlarındaydım. Çok zırlamıştım maça götürsünler diye koseckiyi görürüm diye. Maç çıkışı otobüse binerlerken çak yapmıştık. Ama ağlamadım. Çok zaman geçmiş yav. Buradakilerin yüzde 80 i o zaman doğmamıştı bile

kafanın içini de mi protein tozu ile doldurdun?

olm adamın golcülük yeteneğine laf söylenmiyor sen bana gol sayılarını atıyorsun.

geçen sezon kadıköyde attığı golü bu haliyle çok zor atar mesela, alıp gidebileceğini sanmıyorum. dün gördük.

bu fazlayı atması lzm 1 an önce mesele bu. sakatlanma ihtimalini de bir hayli artırıyor bu durum.

Aslında alıp gitti o kadar da yavaş değildi ilk an solunda kalan rakip çok uzak değildi ve tam vuracağı an sadece topa müdahale edebildi vuruşu bozdu.

olm adamın golcülük yeteneğine laf söylenmiyor sen bana gol sayılarını atıyorsun.

geçen sezon kadıköyde attığı golü bu haliyle çok zor atar mesela, alıp gidebileceğini sanmıyorum. dün gördük.

bu fazlayı atması lzm 1 an önce mesele bu. sakatlanma ihtimalini de bir hayli artırıyor bu durum.
sakatlanma deyince antep maçında göt üstü düşünçe çok korktum lan. Diagne geldi aklıma

Geri
Üst Alt