#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İlk geldiği zamanları saymazsak bizdeki en kötü maçını oynadı. ilk yarı bayağı kaçırdı.

Bir maç daha kötü oynarsa vallahi de yemeye kalkarsınız siz bu adamı, çıldırdınız mı

Şampiyonlar ligine fizik kondisyonu yetmedi resmen. Böyle vasat stoperlere bile siniyorsa bu seviyede elit santrfor değil o zaman.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa bizim dandik lig gibi degil. En kötü CL takimlarina karsi bile o fizigi sorun olacak. Ben kilo atana kadar tatil falan vermezdim. 10 milyon alan adamin en kötü ihtimal normal futbolcu gibi fizigi olmali

Canim cigerim lig için sorun degilde avrupa aşkina 5-6kg versen iyi olacak

Samsun maçında da açık ara öndeyken kaleciyle karşı karşıya kaçırdı
Kalecinin çıkarmasına bir şey diyemeyiz de iki tane de vuramadı bile topa penaltı alma yerine şutu bitirme durumunda olsa bi tane sıkıştırırdı
Güçlenmeli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen bu konuda ceza yiyeceğim yanlış bir kelime kullanıp en sonunda. Kilo fazlalığından dolayı aylardır yazıyorum, zayıflamayı bırak daha da şişiyor.

Durun daha CL için yetersizliği bir yana lig için de sos vermeye başlayacak yakında fiziğinden dolayı.

Geçen sezonki haliyle bu sezonki haline bakın. Büyük sorumsuzluk var ortada fakat öyle bir seri yakaladı ki golleriyle, bu durum göz ardı ediliyor. Peki nereye kadar?

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Bu seviyede fizik kalite çok önemli. Yeteneğine ihanettir şu anki fiziksel durumu.

kaçırdıkları kötüydü ama biz rakibi baskıya alamadık oyun boyu
40 50 dk son 5 dkda olduğu gibi oynasaydık 2 3 tane yazardı ikardi

Anamızın liginde göbeğiyle yata yata gol atmaya alışmıştı, kendisine güzel bir cevap olmuştur diye umut ediyorum bu maç. 10 milyon verdiğimiz adam kilolarını vermeye üşenip CL'de böyle devam edecekse büyük sıkıntı

Keşke arada maç izleseniz de mesela müthiş fizikli terminatör ubermensch haalandın kızılyıldıza karşı dünkü kepaze futbolunu izleseydiniz herkesin kötü oynamaya hakkı var, her maç gol atan adamın herkesten fazla var. Kilo da mutlaka verecektir merak etmeyin.

Geri
Üst Alt