#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Kilo vermesi gerektiği gün gibi ortada
Bu, hiç kimsenin karşı çıkamayacağı ve çıkmaması gereken bir hakikat
Acilen toparlanması lazım

Kral'a laf yok.Kerem varken ancak bu kadar oynar.Çok başka seviyoruz..
İşte böyle yapa yapa adama da kötülük yapıyorsunuz, biz bu adama tarihimizin en yüksek maaşını ödüyoruz, kalitesinden dolayı en ufak şüphemiz yok ama kendine iyi bakıp fiziğini düzeltmesi lazımdı şimdiye kadar

İşte böyle yapa yapa adama da kötülük yapıyorsunuz, biz bu adama tarihimizin en yüksek maaşını ödüyoruz, kalitesinden dolayı en ufak şüphemiz yok ama kendine iyi bakıp fiziğini düzeltmesi lazımdı şimdiye kadar
Adam farkında değil mi?Gün geçtikçe fiziği de düzeliyo işte.Bu yaşta bu kaliteli 1 oyuncu almışız oyuncunun fiziğinde 1 değişim olmasa haklısın da adam da çabalıyo işte.Bulunmaz 1 nimet şu an bize göre kendisi..

Bir şey demedim de EPLde her sene 30 gol atan adamdan daha iyi deniyordu düne kadar. Lautaro, Alvarez yerine Arjantin MT’de olmalıymış hadi ya.

Bazı şeyler neyin kafası anlamıyorum da öyle kağıt üstünde GS çok büyük, ona saplarız buna saplarız demekle olmuyor

Evinde Kopenhag’ı yenemiyorsan değil büyük takım, ortalama takım bile değilsindir.

Boktan liginde takılırsın böyle sonra. O lig için de bu paraları harcamaya gerek yok.

Icardi’ye gelince iyi niyetinden zerre şüphem yok ama 2 ayda da ver aga şu kiloları bir zahmet, topla 2 adım atamadın.

Fit olsa ilk yarıda 2 tane sallardı. Hani bu kilo mevzusu beklediğimiz bir şeydi de, CL maçlarına kadar toparlar diye düşünüyordum. Neyse, gülü seven dikenine katlanır.

Haci bizi CL'ye soktun parani cikardin da bizi elaleme rezil etme be. Iki mactir karsi karsiya iki adim atip temiz bi sut cikaramadin.

Oyun ona uygun değildi bu fizik ile arkaya sarkması mümkün değil sarksada alıyorlar topu. Cezasahası içinde dünyanın sayılı golcülerinden.

Sistem için İcardi değişmez İcardi için sistem kurulacak bu adam takımın 1 numarası.

Bence ilk yarı Okan hoca iyi oynatsada İcardiden mahrum bir oyun oldu ve sevmedim golde gelmedi zaten.

Fiziksel iyi olsa atardı o golleri. Başak maçında bakambu oynamalı yedeğe gecsin

İlk pozisyonu atsaydı suan bambaşka şeyler konuşuluyor olacaktı malesef

Geri
Üst Alt