#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Vallaha bir an önce fıt haline gelsin. İki net gol ve iki de net asisti gitti.

Cani saolsun. Icardi olmasa ne sampiyon olurduk nede elemeleri gecip bu maca cikabilirdik. Girdigi her 10 pozisyonun 9'unu gole cevirdi adam geldiginden beri. Musade edelimde bir gol kacirsin. Kerem 3 net pozisyon yedi, ustune yuruyemeyecek duruma gelip 30 top ezdi cikana kadar.

Her maç gol attığı ve hemen hemen her girdiği pozisyonu gole çevirdiği için alıştık :red:

Canı sağolsun. Her maç gol atacak diye bir şey yok sonuçta. Çok da verimli oynadı bence. Dediğim gibi canı sağolsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük olayı yakaladığı ilk fırsatı gole çevirmek olan adam bugün onu yapamadı. Maç bambaşka bir yöne gidebilirdi, yazık oldu. Bizim gördüğümüzü teknik ekip de kendisi de görüyordur herhalde. Fizik meselesine ayrıca bir şey dememe gerek yok.

Güvendiğimiz dağlara kar yağdı

Takım tavlatın razı olsun kral da bir daha böyle yapma

Çok sevdiğimiz için çok üzülüyoruz sonra

Kopenhag maçını izlediğim hırvat ve karadağlı arkadaşlara 1 haftadır senin nasıl formda olduğunu anlatıyordm. İlk 45 bittğinde tek söyledikleri şey icardi ve kerem çıkmaşı oldu bende açıp icardi gollerini izlettim. Yordun beni bu akşam karım olsa böyle savunmazdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canımızsın ciğerimizsin kredin sonsuz ama biraz fit olsan iki tane yazmıştın. CL için biraz vücudu toplamak gerekitor heis

Şampiyonalar ligi bacambu oynarsa daha iyi olmazmı

20230716_180506.webp

Anlatamadığımız nokta bazı pozisyonları o eleştirdiğimiz itin kıçına soktuğumuz oyuncuların girdiği pozisyonlar var ya her işte o oyuncular var diye posizyonlara giriyoruz aslında.
İcardiyi denklemden çıkardığında takım ileriye gidemiyor.
Bakambu önce dandik tel takımlarına karşı oynasın sonra bakarız ş.liginde oynar mı oynayabilir mi diye. İcardi en azından pozisyona giriyor Bakambu topsuz oyunda ayakta bile duramıyor.

O 7. dakikadaki pozisyonu nasıl atamazsın yaa

İzledikçe sinirleniyorum

Bir an evvel kilo ver laaan

Geri
Üst Alt