#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İlk yarı çok kötüydü sahada yoktu resmen

İkinci yarı geriye gelip istasyon olduğu iki atak başlangıcı vardı

Bunları daha fazla yapmalı

Geçen sene hem bunları yapıyordu hem de takımı ileride tutuyordu

Kilo sorunu üzerine ciddi gidilmeli

arkasında artık bir tane değil, iki tane içe kat eden kanat oyuncusuyla oynuyor. bu da geriye daha çok gelmesine ve asıl amacından uzaklaşmasına neden oluyor. evet bağlantı oyununda başarılı ama bu adamın alametifarikası ceza sahasında bitirmek. elimizde bir tane rashica tarzı servis yapan çizgi oyuncusu olsaydı tadından yenmezdi

İyi geceler forveti Mauro İcardi olan takımın taraftarları..
F6vHiaoWIAAXq5K

Dedik o kadar, Hagi seviyesine getirenler mi dersin, ustunde diyenler mi ...

Icardi elimizdeki en degerli isim ve son zamanlarda takima gelip sadece bizi degil tum ulkenin gonlune girmis bir isim. Ancak, bu durumu beni uzuyor ve gercektende artik buna bir cozum bulmali. Hareketlerini 1sn gecikmeli (lag) yapiyor ki bunu da elit bir takima karsi degil Samsun-Kopenhag-B.Sehir'e karsi yapiyor daha geriye gitmeden. Artik hem Teknik ekibin hem de Saglik ekibinin kendisine biraz uyari yapmasi lazim.

Eger Hagi saviyesi istiyorsa boyle bir amac icindeyse ki oyle oldugunu cok kez soyledi ama bu sekilde olmaz, yapamazsin.

Abi yok boyle bir sans... Ben de Icardi olsam cok daha az paraya kalirdim buralarda cunku parayla satin a-la-maz-sin !

Ama o got gobek artik gitsin be reis... Seni sevenleri uzme bak bu bebelerden daha cok var... Yik gec ortaligi 2-3 sene daha. Getir Taksim'in ortasina birkac Avrupa Kupasi.

Yengeye söyleyelim de akşam yemeği vermesin bir süre. Muhtemel çocuklarla ilgilenirken akşam abur cubur yiyor Reis. Bana da aynısı oldu çünkü. Hele bir de çay içiyorlarsa aç karına da gitmiyor meret.

Topla gidemiyor ama ceza sahası çevresinde ve içinde arkadaslarina servisleri muazzam

Sorununun kilo değil yorgunluk olduğunu düşünüyorum, pasları ve şutları bana bunu gösteriyor. Bir adam kilolu diye pas ve şut şiddeti değişmez. İstanbulspor maçında dinlendirmek en doğrusu olacaktır çünkü İstanbulspor epey zayıf bir takım.

Şu Dzeko ile kıyaslayıp daha iyi diyenlere derslerini vermesini umuyorum, bir an önce kendisine gelerek.

Dzeko daha istikrarlı bir kariyere sahip ama golcülük konusunda Icardi her zaman daha iyidi. City’nin yeni çıkışta olduğu dönemde gitti oraya, 3. santrafordu genelde ve oradan gittiği takım Roma. Sonrasında Inter rotasyon için aldı.

Adamın kariyerinde ilk 11in düzenli olduğu en iyi takım Roma. Icardi ise Inter dönemi dünyanın en istikrarlı skor üreten adamlarındandı, tavanı hep daha yüksek oldu.

Daha once bilmiyordum ama serenomiye cikan cocuklar icin para aliniyormus. Bizim maclarda 26.500 liraya kadar cikiyormus

Geri
Üst Alt