#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Insallah psikolojisi ister istemez tepki verir.
Rakiple dalga gecersen daha sert faul alirsin. Bize farkli digerlerine farkli oynarlar. Daha dikkatli olmaliyiz

Gerek yoktu kral. Umarım bu olay performansını etkilemez çünkü çok dalga geçilecek.

çok gevşek takılıyodu zaten, geçen sene de böyle panenka attıktan sonra aidiyeti ayrı bi yere çıkmıştı. gene öyle olmasını dilerim, zaten golü de yazdı herif.

Denedikleri penaltıyı gevşeklik veya lakaytlık olarak değerlendirmeyen tek ben miyim? Bu da bi duran top organizasyonudur sonuçta belli ki çalışmışlar. Gol olsa herkesin ağzının suyu akacaktı.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence harika düşündüler. asla kızmadım olabilir böyle şeyler.

dalga falan geçmeye çalışan küçük takım taraftarları imrenerek izlemeye devam edecek kralı

Burak’ın rekoru da çöpe attı di mi ? Geçen maç egale etmişti. Ama penaltı işi yakışmadı.

Denedikleri penaltıyı gevşeklik veya lakaytlık olarak değerlendirmeyen tek ben miyim? Bu da bi duran top organizasyonudur sonuçta belli ki çalışmışlar. Gol olsa herkesin ağzının suyu akacaktı.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gevşeklik organizasyonda değil son vuruşta. nasıl olsa gol oldu diye lakayıt vurdu topa, sürüp kaleye girse gene ittir kaktır kaçırmazdı onu. fiziksel olarak disiplinsizliği zaten kayseri'den beri normalde attığı golleri kaçırtıyor o ayrı mesele. ha ama buna rağmen safi kaliteyle her hafta yazıyo herif. bakambu arabistan fizik olarak bomba gibi gelmiş 3 direkten geçiremedi herif bi türlü, bu adam öyle böyle sürekli atıyo.

Muslera üst üste hatalar yaptı, canı sağolsun, icardiye bakıyorum sosyal medyada falan linç, bırakın da hata yapsın, telafi etti nasılsa, hem Okan hocayı hem takımı taşımaktan fıtık oldu, hoca sakın ağzını bile açmasın

Daha önce de atmış aynısını tek fark şanssız şekilde dışarı attı. Boş kaleye 100 defa vursa 100'nude atacak adam dışarı vurdu topu.

Bu arada ne 40 senesi yaw.
3 gun konusulur biter. Her 26 Eylul'de yad edilir😁

1695751372855.webp

Bu penaltının aynısını ben izlemiştim diye düşündüm bir türlü hatırlamadım. Sosyal medyada önüme düştü. Neymar ile Icardi aynısını yapmış zamanında.

Geri
Üst Alt