#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İyice salmış, yavaş yavaş tükeniyor gibi sanki, ileri değil geriye doğru gidiyor performansı. Bu kadar kaliteli adamı disipline edecek teknik ekip olmayınca bu performans şaşırtıcı değil. Umuyorum uyaran insanlar olur

Geçen sene de önemli ve puan kaybettiğimiz bir maçta panenka ile penaltı kaçırmıştı. Bunu da ona benzettim. Ya yapılabilir tabi diyecek pek bir laf yok artık da, önde olursan anlamı oluyor. Tersi de olabilirdi bugün. Rakiplerimizin muhtemelen en az 3-4 atacağı takıma puan kaybetmek koyar.

Herif her mac atiyor
Attığı takımlara da takım denirse evet haklısın. Zaten kaliteli bir adam illaki maç içinde bir şekilde top kendine gelince yapıyor yapacağını ama bakalım büyük maçlarda ne yapacak bu sene. Ben geçen yıla göre baya bir geride görüyorum performansını

Attığı takımlara da takım denirse evet haklısın. Zaten kaliteli bir adam illaki maç içinde bir şekilde top kendine gelince yapıyor yapacağını ama bakalım büyük maçlarda ne yapacak bu sene. Ben geçen yıla göre baya bir geride görüyorum performansını

Neden geride görüyorsun mesela? Sene başında kimse böyle yorum yapmıyordu.

Atmadigi takim yok
Sacmalamayi birak bence
Hazir olmadigini hepimiz biliyoz

1695757851729.webp

Adamın geçen sene gol atmadığı derbi yok her golü de takımı öne geçiren goller.

Ne yapalım Bundesliga'ya mı geçelim?

Kerem de icardi de kaliteli oyuncular

Özgüven tavan oldugu icin bu tarz bir penalti denemeleri normal

Kacirdi evet ama icardi öyle bir golcü ki herhangi bir pozisyonu kacirdigi zaten bir sekilde telafi ediyor

Yine telafi etti güzel bir gol atti

aniden çıktığı eleme maçları sonrası eylül ayı performansının bu minvalde olacağını öngörmüştüm. bu süre zarfında goller atması ii oldu

Kusura bakmayın ama sevgili renkdaşlar bu kafayla devam edersek bu adamın sonunu getireceğiz, adam geçen seneden geride diyorum, siz geçen sene derbilerde attı diyorsunuz, zaten sorun bu seneki hali, umuyorum birileri bu işe bir el atar adamı hazır hale getiririz

takımda icardi’den önce dert edeceğiniz çok fazla şey var dostlar

Geri
Üst Alt