#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalardır iğneyle oynayan veya oynatılan birine göre çok bile iyi oynuyor, bu konuda eleştiri noktası oyuncu olamaz

Evet yanlari kisalt ama ustu uzun kalsin, birde sariya boyat hafta sonu.

1703150395200.webp

Maalesef bitik dün çok rahat 2 gol atabilirdi ama hem kontrolünde hem hızında büyük sıkıntılar var abi sakatsa da artık niye kasıyoruz gerekirse oynamasın napalım yani zaten böyle hem kendisine hem bize faydası olmuyor.
sakat değil. Kondisyonsuz. takımı 10 kişi oynatıyor. yürüyecek hali yok.

Bu tiwiti atan şahıs şu görüşünü tribünde dile getirse büyük ihtimal dayak yer.
bu pası kerem atsa linçleniyordu. İcardi kontrol edememiş evet de zaha da herifin topuğuna pas atmış biraz da atanda da yanlışlık var.
Atma kardeşim şut çek yav bunlar nşyr böyleler onu da bilmiyorum kaleci o kadar önde ki havadan gelecek topu sadece izler.

Bi sneijderin volkan avladığı yer ve pozisyon. Şut çekmeyi en son tercih olarak görmeleri çok acayip.
En boktan oynadığımız maçta 4-0 galip gelebilirdik o derece pozisyonlar var.

Takım silkelenip kendine gelse icardi üzerindeki yük de kalkacak

şu adamın sadece 1 yılda yaptığı katkı, yaşattırdıkları öyle ki.

sadece maddi yönden bile verdiği katkı ile salt kendi maliyetini çıkarmış bir adamdan bahsediyorum. verdiği manevi hazzı, karşı tarafta yarattığı psikolojik yıkımı söylemiyorum bile.

şu dakikadan itibaren sene sonuna kadar hiç bir dakika süre dahi almasa kredisi vardır.

zaten toparlayacaktır da, tüketim çılgını olmayalım lütfen.

Senede 10 kağıt alan topçunun böyle oynamaya hakkı yok. Seviyoruz falan ama doğruya doğru eğriye eğri. Zaha'yı eleştiriyorsak Icardi'nin halini de eleştireceğiz. Oyundan kaynaklı problemler de Icardi'nin etkinliğini azaltıyor orası ayrı. Bu kadar topu ayağına isteyen uyuşuk herifi transfer etmeyin diye söyledik ama dinleyen olmadı. Kenarda Rashica-Kerem varken çok daha fazla demarke kalabiliyordu.

Icardi süreci inanilmaz kötü yönetildi, inanilmaz. Icardi kaynaklı mi yoksa Okan hoca kaynaklı mi bilmiyoruz da. 2 maç dinlense idman yapsa idi çok daha fazla skor yapmıştı şu ana kadar. Hazır olmayan, idman yapmayan adam oynamaz. Geçen sezon Okan hoca oynatmiyordu hazır olmayana kadar icardiyi. Bu da demek oluyor ki icardi yeni sözleşmesinde oynar maddesi olabilir cidden. Umarim icardi beklenen performansi verir artık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada burada (haklı olarak) eleştirilen 30 yaşındaki icardi'nin bu hali bile, 38lik prime(!) dedezeko'dan 3 gömlek üstün.

eleştirelim, ancak eleştiri işini abartmayalım lütfen. karşı tarafın istediği de bu.

bak hagi nasıl 30 yılda bir denk geldi, 2060'a kadar da bu adam gibisi gelmeyecek. tapusu bizde. ayık olun lütfen.

Top alamadigi macta bisey denmez.dun kerem demirbaya ilkyari yine muthis birakti pasi.2.yari bi zaha pas attı maçın sonunda ve o da yeterince iyi bi pas değildi.zaha kendi vurmaliydi

Sağ ayağında çok net bandaj var yakından bakarsanız sarılı olduğunu görürsünüz ayrıca o bölgedeki kalınlık direk fark ediliyor.
1703250067221.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt