Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.580
- 109.405
- 4.878
ben daha önceden de izliyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben daha önceden de izliyordum
Bakambu zaha Afrika kupasına gidiyor.Her şerde bi hayır vardır derler kırık olayı doğruysa 2 3 hafta dinlenir bu arada bacak sakatlığı da geçmiş olur daha sağlam döner diye umuyorum
@Aziz Kaan Aziz Kaan zaten bu konuya girecek ama bu konu hakkında ki düşüncelerini merak ettiğim için etiketledim Aziz'imi Kemal'imSarışın Icardi den daha tehlikeli bir şey varsa
O da maskeli Icardi olacaktır hiç şüphesiz
Maskeli olunca daha geç gelir aman gol atar Muradımmmm@Aziz Kaan Aziz Kaan zaten bu konuya girecek ama bu konu hakkında ki düşüncelerini merak ettiğim için etiketledim Aziz'imi Kemal'im![]()
En iyi antreman maçtır lafı vardır. Artık bunun için oynatıldığına inanmak istiyorum.Gene antremansız maça çıkacak sağlam bir tokat yemeden akıllanmayacağız sanırım
Antrenmara çıkıyordu yine ne olmuşGene antremansız maça çıkacak sağlam bir tokat yemeden akıllanmayacağız sanırım
Zırva bir laftır rtaşEn iyi antreman maçtır lafı vardır. Artık bunun için oynatıldığına inanmak istiyorum.