#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen hirsindan oynamak istiyor sürekli. Dzeko ile gol kralligi yarisini kazanmak istiyor bence. Oyundan bile cikmak istememesini buna bagliyorum. Okan hoca da buna karsi koyamiyor.

Ama bu durum malesef takima zarar veriyor. Sakatlandigi bjk macindan beri sahadaki hali cok cok kötü. Dogru dürüst hareketlenemiyor bile toplara.
Okan hocanin inisiyatif alip duruma el koymasi lazim. Bu gidisat hic iyi degil.

Icardi varken ona bağımlı olursun bu problem değildir. Zaha dahi sahaya bir bakar Icardi varsa o odaklı oynamaya çalışır.

Ha formsuzluk var ama asıl sorun fizik kalite ve düzenli oynamak, Zaha ve Ziyech bunu yapınca skor üretiyorlar.

Icardi’nin sorunu ise bence formsuzluk değil ya idmana çıkmadığı/ kendine bakmadığı ya da sakatlığın çevikliği üzerinde olumsuz etkisi olduğu için ciddi bir hareket kaybı olması. Bu hareket kaybı da yapabildiklerini yapmasını engelliyor en basiti geçen seneki Icardi son maçta kornerde direğe girdiği pozisyonda kafayı vururdu hadi onu geçtim Ziyech’in ortasında kafayı direkt sokardı. Kafa vuruşlarını bile timing ya da vücut konumlanmasından dolayı yapamıyor son dönemde.
Antrenman eksikliğinden kaynaklı bence de. Vücudu istediğini bu sebeple yapamıyor ama bu kesinlikle sağlık heyetinin hatası. Böyle birşey varsa iğne yapmazsın 2-3 hafta dinlendirirsin. Biz birkaç hafta iğneyle devam eder sonra normale döner zannediyorduk böyle sürekli hale gelecekse başta dinlendirmeliydiniz

abi bir gün okan icardi'yi oyundan alır, o da senin dediğin gibi tepki gösterir, o zaman argumanın gerçek olur. (o yüzden umarım haksızsındır yazdım inceden sitayiş ile)

ancak böyle bir şey yaşanmayana kadar, bunu gerçekmiş gibi kabul edip adamı suçlayamayız. çünkü böyle bir şey yaşanmadı.

neyse uzatmayalım.

umarım kendisi bir an önce toparlar. bu süreçte kim hatalı ise (hoca, doktor, futbolcunun kendisi) bir an önce doğru kararı alır.

bu arada hakaret olarak algılamışım benim genel kültürsüzlüğüm, bilmiyordum atsız-che atıfını. :)
Şahsi fikrim 3 üde hatalı reis ve süreci hiç iyi yönetemediler.

Antrenman eksikliğinden kaynaklı bence de. Vücudu istediğini bu sebeple yapamıyor ama bu kesinlikle sağlık heyetinin hatası. Böyle birşey varsa iğne yapmazsın 2-3 hafta dinlendirirsin. Biz birkaç hafta iğneyle devam eder sonra normale döner zannediyorduk böyle sürekli hale gelecekse başta dinlendirmeliydiniz
bu oynasa da oynamasa da sakatlığına etki etmiyor olayı da büyük dümen çıktı bence.

ilk sakatlandığında adam gibi dinlendirip tedavi etsek şimdi zımba gibiydi

Onda da sakatlanıp kendi çıkmak istemişti. Hatta Antep maçında da ayının biri dalıp sakatlamıştı da öyle çıkmıştı. Sakatlık dışında çıkmak istemiyor net
en iyi döneminde de bu kadar götünün kaldırılmaması gerektiğini söyleyen biri olarak içim rahat.

sevginin dozunu iyi ayarlamak lazım

bu arada kendisinin ısrarla oynamak istemesi -totalde takıma zarar verse de- bence olumlu bir şey. karşımızda icardi seviyesinde, 30 yaşında, ve kafayı top oynamakla bozmuş w-class bir st var diyebiliriz.

ancak GEÇİCİ OLAN bu süreçte kendisini hardcore eleştirerek -koçtrollerin en çok isteyeceği şekilde- küstürmek, hiçbir işe yaramaz.

bu süreçteki yanlısların en tehlikelisi hoca icardiyi cıkarmıyor diye bakambu halil ne varsa alıyor ortasahayı bosaltıyor,fatih hocanın sacma sapan düşüncesi

bu durum takımın başını bir gün yakacak eminim ,ortasahayı bosalttıgı an oyunu rakibe veriyor

Bu arada oyundan çıkmama konusunda kendi isteği olduğunu düşünsem de istemiyorsa da hoca olsam çıkarmayabilirdim. Böyle yıldızlar hep tek hareketle maç alabilir gözüyle bakar hocalar.

Kendisi takımın en önemli oyuncusu ve süreklilik alamadığımız her denklemde takım sorun yaşar. O yüzden bu sakatlıksa sakatlık yoksa her neyse sorunu çözüp kendini hazırlamamız gerekiyor.

Sorsan yener ince muhteşem. Zaha ziyech icardi sürekli sakatlar,ne olduğu belli değil
Kerem’in performans düşüşü, Zaha, Ziyech’in istikrarsız durumu, Tete’nin bekleneni verememesi, Nelsson’un gerilemesi, Angelino’nun balon çıkması, Kazım’ın halleri falan. Acaba teknik bir hata var mı diye sormak gerekiyor kesinlikle. Yönetim için diyorum. kondisyoner, sağlık ekibi falan tam mı? Keza hoca gereken her şeyi yapıyor mu?

Sorunu ekseriyetle oyuncuların performansında arıyoruz. Herkes mükemmel çalışıyor, ama oyuncular kaytarıyor O halde.

Kerem’in performans düşüşü, Zaha, Ziyech’in istikrarsız durumu, Tete’nin bekleneni verememesi, Nelsson’un gerilemesi, Angelino’nun balon çıkması, Kazım’ın halleri falan. Acaba teknik bir hata var mı diye sormak gerekiyor kesinlikle. Yönetim için diyorum. kondisyoner, sağlık ekibi falan tam mı? Keza hoca gereken her şeyi yapıyor mu?

Sorunu ekseriyetle oyuncuların performansında arıyoruz. Herkes mükemmel çalışıyor, ama oyuncular kaytarıyor O halde.
Diğerlerini bilmem ama bizde sakatlanan oyuncunun ne zaman döneceği açıklanmıyor, zaha ve ziyech düzenli olarak surekli sakatlanıp bir kaç gün sonra antrenmana çıkıyor. Böyle hic bir topçu form tutamaz

Sakatsa dinlendirilmesi gerekiyor ama maçlara çıkıyorsa ve reklam çekimlerine gidiyorsa bir zahmet bir şekilde antrenmanlara da katılsın. Yönetim ve hoca dua etsin arkasında gomis gibi biri beklemiyor .

Derbiden önce de kum saati paylaşmıştı ama maç içinde omuz omuzada bile hemen yere kapaklanıyordu. geçiniz paylaşımları, biraz performans gösteriniz.

edit: anlatmak istediğimi şu tweet çok iyi anlatmış. istediği kadar paylaşım yapsın, kafasında hırslansın. antrenmanlara çıkamayan birinden medet umuyoruz.

Bu sofi gs değil derdi etkileşim. Hala piyasada ama

Sakatsa dinlendirilmesi gerekiyor ama maçlara çıkıyorsa ve reklam çekimlerine gidiyorsa bir zahmet bir şekilde antrenmanlara da katılsın. Yönetim ve hoca dua etsin arkasında gomis gibi biri beklemiyor .

Senin bu Icardi düşmanlığın nereden geliyor anlat hele. Her maçta size tıklattığından mı?

Özellikle bakıyorum forumda yaptığın tek Icardi konusunda takılıp hocaya ve icardi’ye sallamak. Geçen sezon 6-0lik Kayseri maçından sonra performansının zirvesindeyken bile ta ocak ayında gündem olan Icardi’nin maç sonu sevinç gösterilerine katılmamasını “bu sezon maç sonlarında direk içeri girdi” diyerek deşme çaban anlaşılmıyor mu zannediyorsun?

Arada belli olmasın diye başka konulara takılsan da çok belli ediyorsun haberin olsun. Şu sıralar forumda çok aktif olmasam da kuş kokusunuz 50 km öteden alırım.

Çok dikkat çekiyorsun yapma..

en iyi döneminde de bu kadar götünün kaldırılmaması gerektiğini söyleyen biri olarak içim rahat.

sevginin dozunu iyi ayarlamak lazım

Kesinlikle katılıyorum. Gömerken linç ediyorlar överken lord yapıyorlar ne saçma sapan davranan bir seyirci topluluğu var ülkede ya. Hiç ortası yok. Sürü psikolojisi tamamen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt