Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.818
- 2.233
Bilincli oldugu dogru.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yahu tamam formsuz ama tekme tokat dövülmesi, düşmana vurur gibi vurulup bunların cezasız kalması sorun değil mi?Ya iki adım top süremiyon sağa sola bok atmayı bırak
Sezon başından beri ne kamp geçirdin ne idmana çıktın ne şl gruplarında iş yaptın biraz kulübe,işine,arkadaşlarına,taraftara saygın olsun
Biliyosun okanında sana bişey diyemeyeceğini o yüzden bu durumu suistimal ediyosun
Sakatlığının geçtiği söylenirken idmana çıkmıyosun ne hikmetse berberde ayağındaki sargı gözükecek şekilde resim çektiriyosun sonra denizde kumda sargısız gayet güzel takılıyosun oldun 100 kilo her paylaşımında yemek yiyosun,kupa maçına çıkacakken oynanmayınca bilmem kaç hafta sakat olduğun açıklanıyo bizimle dalga geçiyosun geçiyosunuz
Bakambu garibim senin yüzünden forma şansı bulamıyodu sakatım diyip oynadın şimdi adam afrika kupasına gidince sakatım oynayamam diyosun bizi götümüzden bıçaklıyosun
Bize saygı duyacaksın küçük görmeyeceksin,10 milyon yuronunda hakkını vereceksin
Senin de Abv yaw.Allah kahretsin cidden ya. Icardimiz can damarımız. Geçmiş olsun Dünyanın en iyisi Mauro İcardi. Çok üzgünüm umarım tez zamanda iyileşir. Bu kırığı ortaya çıkaran Djiku ceza bile almadı şaka gibi bir ülkedeyiz yemin ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 229875
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sergio ya sardı adamın memesi koptu. Hayatımda ilk defa duyduğum sakatlık lan. Bir insanın memesi kopar mıSenin de Abv yaw.
bi sal şu adamları
Rodop yine sallamış yav boyle bir seyin oldugunu sanmiyorum bilinçli yaptıkları net gibi de açıklama kısmı ve zor durdurulması kolpa geldiKim durdurduysa istifa etsin hemen.
yapılmalıydı bu açıklama

O ayrı konu poşete dönmesi tamamen kgYahu tamam formsuz ama tekme tokat dövülmesi, düşmana vurur gibi vurulup bunların cezasız kalması sorun değil mi?
elmacık kemiği kırığında körlük riski olayı doğru.Abi yüz müz hikaye ayağı iyileşsin diyedir, çok abartmayın daha iyi oynamaması zaten yürüyor sahada..