#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya iki adım top süremiyon sağa sola bok atmayı bırak

Sezon başından beri ne kamp geçirdin ne idmana çıktın ne şl gruplarında iş yaptın biraz kulübe,işine,arkadaşlarına,taraftara saygın olsun

Biliyosun okanında sana bişey diyemeyeceğini o yüzden bu durumu suistimal ediyosun

Sakatlığının geçtiği söylenirken idmana çıkmıyosun ne hikmetse berberde ayağındaki sargı gözükecek şekilde resim çektiriyosun sonra denizde kumda sargısız gayet güzel takılıyosun oldun 100 kilo her paylaşımında yemek yiyosun,kupa maçına çıkacakken oynanmayınca bilmem kaç hafta sakat olduğun açıklanıyo bizimle dalga geçiyosun geçiyosunuz

Bakambu garibim senin yüzünden forma şansı bulamıyodu sakatım diyip oynadın şimdi adam afrika kupasına gidince sakatım oynayamam diyosun bizi götümüzden bıçaklıyosun

Bize saygı duyacaksın küçük görmeyeceksin,10 milyon yuronunda hakkını vereceksin

Senden daha iyisi yok. İnter de iki sene gol kralı olan Parise 100 milyon euro piyasa değeriyle giden adamı kıyasladıkları çöplere kaldı meydan kısa bir süre. Iyi değerlendirsinler çünkü Mauro İcardi eskiden çok daha iyi dönecek.
-q34ppz.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah kahretsin cidden ya. Icardimiz can damarımız. Geçmiş olsun Dünyanın en iyisi Mauro İcardi. Çok üzgünüm umarım tez zamanda iyileşir. Bu kırığı ortaya çıkaran Djiku ceza bile almadı şaka gibi bir ülkedeyiz yemin ediyorum
u1wxn8.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya iki adım top süremiyon sağa sola bok atmayı bırak

Sezon başından beri ne kamp geçirdin ne idmana çıktın ne şl gruplarında iş yaptın biraz kulübe,işine,arkadaşlarına,taraftara saygın olsun

Biliyosun okanında sana bişey diyemeyeceğini o yüzden bu durumu suistimal ediyosun

Sakatlığının geçtiği söylenirken idmana çıkmıyosun ne hikmetse berberde ayağındaki sargı gözükecek şekilde resim çektiriyosun sonra denizde kumda sargısız gayet güzel takılıyosun oldun 100 kilo her paylaşımında yemek yiyosun,kupa maçına çıkacakken oynanmayınca bilmem kaç hafta sakat olduğun açıklanıyo bizimle dalga geçiyosun geçiyosunuz

Bakambu garibim senin yüzünden forma şansı bulamıyodu sakatım diyip oynadın şimdi adam afrika kupasına gidince sakatım oynayamam diyosun bizi götümüzden bıçaklıyosun

Bize saygı duyacaksın küçük görmeyeceksin,10 milyon yuronunda hakkını vereceksin
Yahu tamam formsuz ama tekme tokat dövülmesi, düşmana vurur gibi vurulup bunların cezasız kalması sorun değil mi?

Elmacık Kemik Kırığı

Yüz yaralanmalarında sık kırılan diğer bir elmacık kemiğidir. Kırıldığında göz etrafında belirgin şişlik, gözde ekimoz yanakta asimetri ve deformite görülür. Göz hareketleri kırık hattına göz kaslarının sıkışması nedeni ile etkilenebilir. Şaşılık görülebilir.

Yahu tamam formsuz ama tekme tokat dövülmesi, düşmana vurur gibi vurulup bunların cezasız kalması sorun değil mi?
O ayrı konu poşete dönmesi tamamen kg

Bak gitsin 1 ay zayıflasın topa dokunmasın ilk maç yine etkili oynar atar attırır adam kalite ama kilolu olunca hareket edemiyo bunu faule,ayağa,kaşa göze bağlamak bahane aramaktan başka bişey değil

İdmana çıkmamak için sakatlığı bahane ettiğini kulübünde kendine söz geçiremediğini ve bu durumu suistimal ettiğini görmek istemiyosunuz

Bak okanı hiç eleştirmiyorum bu konuyla ilgili çünkü asıl suç bunda

İyi niyetinden şüphemiz yok biraz dinlensin iyi çalışsın fit olsun tekrar şampiyon yapar.

İptal olan maç 1 hafta önceydi ve arada maç yoktu zaten. İdmana da çıkmadı/çıkamadı.
Kupa maçında maskeyle oynatılsaydı ne olacaktı 3 ay iptal mi ?
Bizim sağlık ekibi falan mı değişti ne oldu bu sene Allah aşkına

Abi yüz müz hikaye ayağı iyileşsin diyedir, çok abartmayın daha iyi oynamaması zaten yürüyor sahada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt