#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın benzer yetenekte profesyonel hali mevcut Harry Kane dilerseniz onu alalım

Bu adamın benzer yetenekte profesyonel hali mevcut Harry Kane dilerseniz onu alalım
Baştan sona yanlış bir yaklaşım. 10 yıl EPLde düzenli full oynamış adamla en iyi hali EPL görmemiş adamı kıyaslayamazsın. Inter döneminde de Inter başarısız bir camiaydı.

Ligin en çok kazanan adamıysa, vereceği katkı da sene de 30-40 gol olmalı, Avrupa’da da fark yaratmalı. Güncel durumda Avrupa’da sakatlık öncesi dahi süründü.

Bu noktada özel hayatına dikkat etmesini beklemek ziyadesiyle normal çünkü buna dikkat etmediği için günden güne geriye gitmesi ve toparlayamaması olası. Her şey yetenekle olsaydı, ne topçular ne kariyerler yapardı.

Baştan sona yanlış bir yaklaşım. 10 yıl EPLde düzenli full oynamış adamla en iyi hali EPL görmemiş adamı kıyaslayamazsın. Inter döneminde de Inter başarısız bir camiaydı.

Ligin en çok kazanan adamıysa, vereceği katkı da sene de 30-40 gol olmalı, Avrupa’da da fark yaratmalı. Güncel durumda Avrupa’da sakatlık öncesi dahi süründü.

Bu noktada özel hayatına dikkat etmesini beklemek ziyadesiyle normal çünkü buna dikkat etmediği için günden güne geriye gitmesi ve toparlayamaması olası. Her şey yetenekle olsaydı, ne topçular ne kariyerler yapardı.
Haklisin ama Icardinin verdigi katki sirf gol ve asist degil

Kafasini toplasin, iyileşsin ve ts macinda gollerini siralasin. Ozamana kadar istedigini yapabilir

Oynatılmayacağı açıklandığı için gitmesine bir şey demiyorum ama sezonun geri kalanında bekleneni vermesi gerekiyor.

Haklisin ama Icardinin verdigi katki sirf gol ve asist degil
Sahada katkı vermediği dönemde saha dışı katkı her zaman sorgulanır, günden güne saha dışı etkisini de kaybetmeye başlar.

Fizik kalite kendini iyi bakmadığın senaryoda sürdürülebilir değildir, günden güne eski halini alman daha da zorlaşır.

Kariyer zirvelerini kıyaslayamayız doğru fakat fırsat olarak görülüp psg tarafından 50m euro verilmiş bir oyuncunun bize düşmesinin de bazı sebepleri olduğunu kabul etmek gerekir. Bence kariyeri boyunca en özverili davrandığı dönem bile olabilir, sakatken çıkmak istemesi başlarda takdir görürken sonuçlarının bu olacağını kimse düşünmüyordu.
Üzerine karısının sağlık durumu da ortadayken ben 5-6 maçlık formsuzluğa ve 1-2 haftalık kafa tatiline bir şey deme taraftarı değilim. Geçen sene de bir ara arjantine gittiği dönemde eleştirilirken, kazanılması gerektiğini ve tek başına şampiyon yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Okan hocanın da oyuncuyu yönetimine güveniyorum.

Sonunda iyileşmek için dinlenme zamanı oldu. Dönünce başka bir şey izletir.

Kariyer zirvelerini kıyaslayamayız doğru fakat fırsat olarak görülüp psg tarafından 50m euro verilmiş bir oyuncunun bize düşmesinin de bazı sebepleri olduğunu kabul etmek gerekir. Bence kariyeri boyunca en özverili davrandığı dönem bile olabilir, sakatken çıkmak istemesi başlarda takdir görürken sonuçlarının bu olacağını kimse düşünmüyordu.
Üzerine karısının sağlık durumu da ortadayken ben 5-6 maçlık formsuzluğa ve 1-2 haftalık kafa tatiline bir şey deme taraftarı değilim. Geçen sene de bir ara arjantine gittiği dönemde eleştirilirken, kazanılması gerektiğini ve tek başına şampiyon yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Okan hocanın da oyuncuyu yönetimine güveniyorum.
Buradaki konu 5-6 maçlık formsuzluk değil, beklentiyle çıktının farklı olma ihtimali.

Diğer taraftan da 30+ oyuncuların kendine bakmadığı koşulda sert çöküş ihtimali. Bu riski iyi yönetmesi için kendisine bakması lazım.

Geçen seneki Arjantin mevzusu iyi bir örnek değil, orada 750 bin euro alan bir oyuncuydu ve beklentiler daha aşağıdaydı. Şu anki durum farklı, burada da mevzu izin vermek değil, takım antrenmana çıkarken onun da bireysel çalışmıyor olması.

Kopenhag maçından iki gün önce Wanda’nın doğum günü diye idmana çıkmadı mesela, eşi hasta özelinde olabilir denecek bir durum ama o maçta oynadığı oyun rezalet olarak baktığında benzer örnekler arttıkça sonu iyiye gitmeyecek bir durum. Dolayısıyla doğru yönetilmeli bundan sonraki süreç.

Bir tatili hak etmişti keyfine bak ağabey seni seviyoz güneş kremi sürmeyi unutma öğlen güneşinde kalma başın ağrır

GDd47eqXMAAjOOT
Abim tost mu gömüyor o tabaktaki tost ekmeği gibi

Zaten ayağına iğne ile oynarken tamamen sakatlığının geçmesi için 2 hafta dinlendirilmesi lazım diye yazılmıştı. Unutmamak lazım ki sakatlanmadan önceki BJK maçı çok iyiydi hepimiz tamam İcardi hazır hale geldi demiştik. CL maçları yüzünden o dönem yapamamıştık dinlendirme işini o dönem yapsak daha iyi olurdu sanki ama yapacak bir şey yok tam sakatlığını atlatmış bir şekilde lazım bize İcardi.

Reklamda oynamasından şahsen rahatsızlık duymuyorum. Ben bizim bedavadan faydalanacağımız noktada faydalanamiyoruz ona üzülüyorum. Yoksa oynadığı reklamlar bence havalı. Yakışıyor.

Böyle de olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt