#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah bir Arap kulübü çıkar şuna sağlam bir bonservis verir yoksa sağlam patlayacak elimizde. Kendisi çok ama çok iyi forvet ama disiplin anlamında maalesef bir o kadar kötü bir futbolcu hele gamsızlığı beni delirtiyor. Umuyorum bizi yanıltır eski İcardi ye kavuşuruz yoksa işimiz gerçekten zor

Bu sorunları olmasaydı zaten Harry Kane yerine şu anda Bayern’da filan olurdu.
Sahada herşeyini veriyor ama sahadışı hayatı sorunu yüzünden bu durumda.

Geçen sene şapkadan tavşan çıkarıp bizi şampiyon yaptı. Geri dönmezse işimiz zor.

Bu sezonu geçtim diyelim ki gelecek sezona daha sağlam başlar. Fakat biliyoruz ki tüm yaz gezip tozup sezonu yine Ekim ayında açacak. Canı istedi 1 sezon oynadı sonrası siesta.

Bayern maçında iğne basılırken Metin Oktay'ın önündeydi şimdi böyle oldu. İnter tribünü söverken son saniye derbi aldırmış biri dönüp gereğini yapar.

Adam sakat, sakat derken yatalak değil bizim millet genelde öyle anlıyor sakat olunca gezemez falan zannediyor.
Sorun şu biz bu adamı sakat sakat oynattık en büyük hata bu

tatil paylaşımlarını azaltması lazım. millet zaten tetikte çatacak yer arıyor

Kaç gündür paylaşmıyordu ama eşi sosyal medya fenomeni olduğu için paylaşım yaptı işte.
Sadece eşiyle birlikte bir resim olsaydı sorun değildi ama uçakla Brezilya’ya gidiyoruz paylaşımı hoş olmadı gerçekten.

Adam sakat, sakat derken yatalak değil bizim millet genelde öyle anlıyor sakat olunca gezemez falan zannediyor.
Sorun şu biz bu adamı sakat sakat oynattık en büyük hata bu

Yalvardık burda sakatsa oynatmayın bakambu oynasın millet tukaka etti bizi alın şimdi sonuç ortada ne hoca ne yöneticiler ne icardi bu süreci yönetemedi adam sakat sakat her maç 90 dakika oynadı ya şaka gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 günde bir uçak seyahati sağlam insanı yorar yav, nesi dinlenmek bunun.

Nasıl bir sakatlıksa idman yapamıyor, bölgesel çalışamıyor ama Güney Amerika turu yapabiliyor.

Bu kış dönemlerinde Güney Amerikalıların klasik taktiğidir Neymar da yapardı, geçen sene de sakatım ayağına yine aynısını yapmıştı.

Bu kadar özel uçak kiralayan birini görmemiştim. Bir uçak alsa daha ucuza gelir.

Sakat falan değil, geziyor işte Güney Amerika’da. Kimseyi salak yerine koymanın manası yok.

Diğerlerinin götü donsun, paşa takılsın Güney Amerikalarda, bırakın ya.

Aynen öyle. 8 yaşımdan beri futbolu ve Galatasaray’ımızı takip ederim, ben böyle sakat futbolcu ne gördüm ne duydum ne de böyle tedavi şekline tanık oldum. Evinde olur falan anlaşılır da adam uzak kıtada ülke ülke geziyor. Sorun şu ki bize geçiştirici açıklama yapmaları. Çok ilginç bir disiplin anlayışımız var

Olası puan kayıplarında eleştirinin dozu iyice artacaktır. Malesef Wanda'nın paylaşımları da tuz biber oluyor...

yönetim gitmesi için izin verdiyse, brezilyada foto çekilmesinin bir mahsuru yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt