#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az 1 ay daha lazım hazır olması için.

Mevcut kadroya bakınca hazır olmayan haline bile ihtiyacımız var.Penaltı aldırdı gol oldu.İptal edilen golü var.Onun dışında pozisyonumuz bile doğru düzgün yok.

1706210727470.webp

Kendi evinde gol ile geri dönmen ne güzel, hoş geldin üstad.

Sahadaki varlığı bile büyük bir güç umarım iyice form yakalayıp geçen sezon sonunda açtığı moda geri dönebilir eğer bu forma gelirse büyük avantaj yakalarız.

Yüzünde ödem mi var acaba fotolara bakinca shop ile yapilan fotolara benzettim ama resmi site paylasmis

Zamanla açilacak abim. Tekrar aşkın olayım sarkısindan gına getirecek 😇

Hazir olmadigi cok net.Oyun akliyla bile iyi isler yapiyo.Gecen sezonki gibi asla olamayaktir ancak sezon basindaki haline donse bile bu lige yeterli.Sıkimı calisip formuna bi an evvel kavusmali.Kilitlenen maclarda kilidi acmak icin en etkili futbolcumuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kilo fazlası falan değil daha çok antrenman ve maç eksiği sorunu var yoksa penaltı pozisyonunda gayet iyi reaksiyon verdi. Ama antrenman ve maç eksiği çok belli ediyor kendini oynadıkça kendine gelecektir 2-3 hafta lazım. Ama oyuna girdiğinde pozisyon alması ve oyun zekası falan bile ciddi katkı veriyor.

Tribünden izledim maçı, sakatlık endişesi gitmiş. Daha hareketliydi o anlamda 2 haftaya toparlar.

Tek sorun fazla imtiyazlı. Tüm takım ısınmaya çıkıyor maç önü, Icardi ortalarda yok. Tamam yedeklerde ama yedeklerden de herkes ısınıyor.

Dün yüzünden anladım sanki kilo vermiş, yüzü biraz inmiş gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt