#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GFBzA1JWoAAdgub

Penaltı es geçildi.

Ben bu mac beğendim. Genelde sakatlik zamanı defans arasinda ölü taklidi yapıyordu. Bu mac baya hareketliydi aldi verdi falan kanada doğru kaçtı vs. Formuna geliyor. Büyük ihtimalle 14 güne eski icardiye döner

Top kullanmasına lafım yok - ceza sahası dışına çıkıp ek istasyon oluyor - onlar iyi tabi.

asist denerken arakasındakinin farkında falan bunlar zaten kalite ama golcü kimliğinde bize gösterdiği halinden biraz uzak hala malasef

Ofsayta düşmeyen adam her pozisyonda ofsaytta kalmaya başladı.

Beğendim, her geçen maç daha iyi olacaktır 2 tane ofsayttan attığı gol vuruşları gayet iyiydi yakın zamanda maç temposunu yakalar.

ab17e6e81c927ba5a7529e7e05eb3497.jpg

Taraftarın gönlünden geçeni yaptı. BAY golü sonrası direk kaleciye koşup koyduk mu diye soran aslanım

Icardi iyiyse Cimbom iyi

Sevgililer Günü haftasıyla uçuşa geçeriz.

2 golde de katkısı çok büyüktü. Atamasa da atılmasına kritik katkı sağladı.

Ama senden gol istiyoruz kral. Bol gol istiyoruz. Her maç istiyoruz.

Hala geçen seneki Icardi değil ama bu maç geri dönüşün sinyallerini verdi o yüzden umutluyum. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağını umut etmek istiyorum.

Mhk ya nacizane önerim
Eğer icardi pozisyon sonunda kafasını aşa eğip ileri geri sallayarak hakeme el işareti ile pozisyona bak diyorsa %100 p6 dır
Adam boşa hiç bir şeye itiraz etmiyor
Net
Latin amerikalı hiç bir topçuda görmediğim bir özellik ( messi ve ronaldinho belki)

Sakatlık yaşadıktan sonraki en iyi en diri performansıydı ama hala sakatlık öncesi ve geçen yılı aratıyor. Umarım vites arttıra arttıra gelecek, İcardi'siz bu işi becerebilme şansımız yok.

gayet faydalı bi etkisi oluyor takıma, şu bu diyerek hayıflanmak yerine bu adama sahip olmanın keyfini çıkarın

geçen seneki gibi bi performansı devamlı beklemek de anlamsız onu sürekli yapsa ciddi ciddi hagi düzeyine çıkmış olurdu, ki hala mümkün zor da olsa

Bizim taraftarın yabancı ve isim hayranlığına inanamıyorum.

Bu adamın dokunulmazlığı var aylardır. Penaltı olmasa gol atamayacak durumda hâlâ.

bu performansı türk bir oyuncu gösterse -10m alan- özellikle kerem sanırım yuhalanmaktan ziyade linç edilirdi

Gollerde İcardi var, Goller dışında Kerem, Zaha'ya hazırladığı çok net pozisyonlar var. Direkten dönen topu, oyuna katkısı ve açması da var. Bunun dışında yine çalınmayan ama kendisine yapılan 2 tane penaltısı da var. Bu maç neden eleştirildiğini gerçekten anlamadım. Evet hala antrenman ve maç eksiği az çok belli ediyor kendini ama bu da normal sonuçta sakatlıktan yeni dönüyor.

O değil de buz gibi penaltımızı yediler yine haa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt