#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 mılyon alan adamın bide nazıyla mı oynucaz la

yok onun lafına takılmıs yok buna takılmıs

taraftara trip atmayan futbolcu. taraftara posta koyan adam maç önünde kendisini çağıran 2 tribüne de yumruk şov yapmaz. kendi kendinize dert çıkarmayın. adamın bi derdi var bu belli ancak o dert galatasaray taraftarı değil. ne olduğunu sonra öğreniriz.

Ya ben 96-2002 arası baya manyakların olduğu taraftar grubunun içindeydim. Çocuktum o zamanlar daha. Böyle fb li filan döverlerdi, ben izlerdim. Hiç bir zaman öyle küfürler duymadım topçularımıza

nerelisin la sen emrah
mecidiyeköy? izzetpaşa? kuştepe?

Yahu ne sosyal medya baskısı

Bahsettiğiniz adam İcardi

Laa bu adam baskının kralını wanda ile evlenirken yemiş

Burada 3-5 kendini bilmezin abuk sabuk yorumlarına mı küsüp trip atacak

Millet İcardi'yi tanımamış anlaşılan

En fazla Kerem için böyle davranmış olabilir diye düşünüyorum

Çünkü kendisini baskıya sokacak bir tepki bu topraklarda var olmadı henüz

net kereme tavır yaptı çok içerledi bence

kerem ofsayta düştüğü pas için icardiye sövünce

dün maçdan sonra yazdım kimse fark etmemiş

Icardi başka bir seviye başka bir şey izletti. O yüzden şu sıralar kötü evet ama top ona ve çevresine gelince ulan şimdi yapıştırır bir tane, yapar bir şey hissi 16 maçta 1 gol bile atsa hiç gitmedi benden, belki hoca da böyle düşünüyor çok sağlıklı olmasa bile :)

Seninle mi evliyim kardeş
1708107007490.webp

icardinin naz yapmaya lüksü yok tüm ülke herife tapıyor
bize trip yaptığını nerden biliyoruz, öyle olsa dün sahaya çıkıp sezonun en iyi topunu oynamazdı, görevini yaptı ama mutsuz eden bir özel durumu var belki o yüzden morali bozuk. Bu dünyada icardinin moralini bozacak tek şeyin wanda ile ilgili bir durum olduğunu biliyoruz zaten

bize trip yaptığını nerden biliyoruz, öyle olsa dün sahaya çıkıp sezonun en iyi topunu oynamazdı, görevini yaptı ama mutsuz eden bir özel durumu var belki o yüzden morali bozuk. Bu dünyada icardinin moralini bozacak tek şeyin wanda ile ilgili bir durum olduğunu biliyoruz zaten
valla moralininde pek önemi yok ama macta 2 adım fazla atsa cabalasa kolay gol atacak biraz tutuk oynuyor

pası veriyor kosmuyor ayak kafa var ama fiziksel olarak hevesi yok gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt