- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Oyuncuları keşke biraz rahat bıraksa sosyal medyadaki taraftar özellikle İnstagram'daki ruh hastaları.
Sağ tarafta birisi montajla yok edilmiş bu nasıl fotoşop anasini satayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuları keşke biraz rahat bıraksa sosyal medyadaki taraftar özellikle İnstagram'daki ruh hastaları.
Evli barklı adamsın. Böyle şeyler yazma.Trip atan insanları hiç sevmem
Seninle mi evliyim kardeşEvli barklı adamsın. Böyle şeyler yazma.
İnternetteki hamlelerine dikkat et.
Ya ben 96-2002 arası baya manyakların olduğu taraftar grubunun içindeydim. Çocuktum o zamanlar daha. Böyle fb li filan döverlerdi, ben izlerdim. Hiç bir zaman öyle küfürler duymadım topçularımıza
kerem aylardır naz trip yapınca okey, icardi yapınca auvv10 mılyon alan adamın bide nazıyla mı oynucaz la
yok onun lafına takılmıs yok buna takılmıs
Yahu ne sosyal medya baskısı
Bahsettiğiniz adam İcardi
Laa bu adam baskının kralını wanda ile evlenirken yemiş
Burada 3-5 kendini bilmezin abuk sabuk yorumlarına mı küsüp trip atacak
Millet İcardi'yi tanımamış anlaşılan
En fazla Kerem için böyle davranmış olabilir diye düşünüyorum
Çünkü kendisini baskıya sokacak bir tepki bu topraklarda var olmadı henüz
icardinin naz yapmaya lüksü yok tüm ülke herife tapıyorkerem aylardır naz trip yapınca okey, icardi yapınca auvv
taraftar keremi ıslıkladı diye trip atıyormusnet kereme tavır yaptı çok içerledi bence
kerem ofsayta düştüğü pas için icardiye sövünce
dün maçdan sonra yazdım kimse fark etmemiş
taraftar keremi ıslıkladı diye trip atıyormus
Seninle mi evliyim kardeş
ofsayta pas attıgı icin küfrü haketmedı mı keremdenalakası yok
dün stadda kuzenlerim vardı
maç öncesi baya neşeliymiş
dün kereme içerledi o pozisyonda
stada gidenlere sorun
ofsayta pas attıgı icin küfrü haketmedı mı keremden
hep zaha mı birini azarlıcak
bize trip yaptığını nerden biliyoruz, öyle olsa dün sahaya çıkıp sezonun en iyi topunu oynamazdı, görevini yaptı ama mutsuz eden bir özel durumu var belki o yüzden morali bozuk. Bu dünyada icardinin moralini bozacak tek şeyin wanda ile ilgili bir durum olduğunu biliyoruz zatenicardinin naz yapmaya lüksü yok tüm ülke herife tapıyor
valla moralininde pek önemi yok ama macta 2 adım fazla atsa cabalasa kolay gol atacak biraz tutuk oynuyorbize trip yaptığını nerden biliyoruz, öyle olsa dün sahaya çıkıp sezonun en iyi topunu oynamazdı, görevini yaptı ama mutsuz eden bir özel durumu var belki o yüzden morali bozuk. Bu dünyada icardinin moralini bozacak tek şeyin wanda ile ilgili bir durum olduğunu biliyoruz zaten