#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam duygusal bir adam. Burda mutlu olmasinin en büyük nedeni taraftar sevgisi. Ama bu isin diger tarafi da var; ilgi gördügünde ne kadar ucuyorsa biraz elestirildiginde alinip tavir yapiyor.

Son zamanlarda sosyal medyada maalesef kendini taraftar zanneden gerzekler tarafindan bayagi olumsuz tepki gördü, takip eden bilir. Icardi bu yorumlari net bir sekilde kafaya takip kirilmis.

Bu sacma kitle takima büyük zarar veriyor farkinda degiller.

İcardiyi seviyoruz geçen seneki destansı performansının karşılığını maddi manevi bizden fazlasıyla alıyor coluk cocuk herkesi kendine hayran bıraktı eywallah ama abi bu trip işlerini bi kenara bıraksın en kritik dönemde olmaz böyle şeyler. Sosyal medyayı kitlesel olarak kontrol etmek mümkün değil ya sosyal medya kullanmıycaksın yada eleştirileri kötü sözleri görmiyceksin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam duygusal bir adam. Burda mutlu olmasinin en büyük nedeni taraftar sevgisi. Ama bu isin diger tarafi da var; ilgi gördügünde ne kadar ucuyorsa biraz elestirildiginde alinip tavir yapiyor.

Son zamanlarda sosyal medyada maalesef kendini taraftar zanneden gerzekler tarafindan bayagi olumsuz tepki gördü, takip eden bilir. Icardi bu yorumlari net bir sekilde kafaya takip kirilmis.

Muhtemelen sakat oynadığı dönem ağır eleştirilerden baya etkilendi. Adam hem sakat oynadı hem rakipler tarafından dövüldü ve bizim ergen taraftarlar sosyal medyada destek yerine neredeyse küfür ediyordu

Bide Kerem olayıda etkilemiştir kesin

Wanda İcardiyi destekleyici aciklama yapmis aralarinda bi sorun yok gibi bence net sekilde instadaki yorumlara kafayi takmis gol sevincindeki o elini tek kulagina goturmesi ondan ama statta hic homurdanma olmadi kotu oynadiginda bile acikcasi bu adamin mentalinin daha saglam oldugunu dusunurdum. Toksik insanlardan heryerde var engel olamayiz bu kadar insan seni bagrina basti bi tepki hakki vardi kendince kullandi ama artik onumuze bakalim sampiyonlukta cok ihtiyacimiz var.
Ekli dosyayı görüntüle 235310
icardi'den wandaya yönelik pozitif bir yaklaşım söz konusu değilse instada bir süredir belki icardi wandaya küsmüştür

icardi sosyal medya trollerini dikkate aldıysa ayıp etmiş. Hangi takımı tuttuğu bile belli olmayan hesapların olduğu bir ortamdan nasıl etkilenebiliyor yav. Böyle bir ortamda malum takımın paralı trollerinin icardiye sallaması garanti bir durumken üstelik

icardi sosyal medya trollerini dikkate aldıysa ayıp etmiş. Hangi takımı tuttuğu bile belli olmayan hesapların olduğu bir ortamdan nasıl etkilenebiliyor yav. Böyle bir ortamda malum takımın paralı trollerinin icardiye sallaması garanti bir durumken üstelik
Bence de dikkate almamasi lazim ama bu adam böyle. Yapisi bu, Inter‘de yasadiklari ortada (tabi orda durum cok daha ekstremdi)

Ilk basta acaba ailevi bir sorunu mu var diye düsündüm ama Wanda‘nin paylasimlarina bakinca böyle bir durumun olmadigi anlasiliyor. Kendisine moral paylasimlarinda bulunmus Wanda.

Sosyal medyadaki yorumlara takilip kirilmis.

Bir de söyle bir durum var:

74C740F8-196D-4B36-9538-CCD2D21CB154.webp

Bence de dikkate almamasi lazim ama bu adam böyle. Yapisi bu, Inter‘de yasadiklari ortada (tabi orda durum cok daha ekstremdi)

Ilk basta acaba ailevi bir sorunu mu var diye düsündüm ama Wanda‘nin paylasimlarina bakinca böyle bir durumun olmadigi anlasiliyor. Kendisine moral paylasimlarinda bulunmus Wanda.

Sosyal medyadaki yorumlara takilip kirilmis.

Bir de söyle bir durum var:

Ekli dosyayı görüntüle 235314
Belki kendisi olayın farkında değildir tam ama birileri anlatmalı icardiye gs taraftarının ona karşı sevgisinin çok büyük olduğunu. Bunun tam farkına varamadı herhalde. Sosyal medyada gs düşmanı çok bunu da bilmiyor belli ki

el kol yapma gol yap ikardiiiimmm .

Ülkenin en az yarısı mal olduğunu anlamamış herhalde. Bizde burada Güney Amerika turunu eleştirdik. Ama gidip eşine ve kendisine bu yüzden sosyal medyadan küfür eden sözde Galatasaray taraftarı vardı.
Türkiye gibi yerde zaten sosyal medya kullanmamalılar futbolcular veya profesyonel futbolcu oldukları için orada yazılanlara takılmalılar.

İcardi acaba sevinçte sağ kulağına elini götürerek solcu Galatasaray’lılara karşı kızgın olduğunu mu anlatmak istedi???

Bu yorumları gerçek 1 kişi mi yazıyor, yoksa script/otomasyon botu falan mı bunlar mesela.

Screenshot-Capture---2024-02-14---19-10-27.jpg

Kamyonla para kazanan bir adamin trip atma luksu yok maalesef. Kendisi bu gercegi sindirse iyi olur. Bu paralari ancak Arabistan/Qatar'dan belki kazanir su saatten sonra (bu disiplinsizlik ve medyatik aile yapisiyla). Kisacasi, trip atacak biri varsa o da kendisidir, kendisine atsin.

Bunlarin disinda, n.s.a'da ligin en iyi forvetidir ve bizi sampiyon yapar yeterki gecen sene oldugu gibi 3-4 aylik o performansini versin. Ancak su fizik ve mental durumu goz onune alinca, zor gozukuyor. Kalitesi ile idare ediyor.

Bak bu çok tehlikeli bir görüş. Yılda +10milyon dolar kazananlar anasına, bacısına, karısına, çoluk çocuğuna, karakterine küfürü hakareti normal mi karşılamalı? Sen normal karşılar mısın?

Ben yılda $10milyon kazanıyorum gelin bütün sülalemin üstünden geçin diye mi düşünürsün?

Bak bu çok tehlikeli bir görüş. Yılda +10milyon dolar kazananlar anasına, bacısına, karısına, çoluk çocuğuna, karakterine küfürü hakareti normal mi karşılamalı? Sen normal karşılar mısın?

Ben yılda $10milyon kazanıyorum gelin bütün sülalemin üstünden geçin diye mi düşünürsün?

Kufur konusunu bilmiyorum kaldi ki kufuru herhangi bir sebeple de savunmam. Benim soyledigim su, kufur harici triplere girmesi ve isine dort elle sarilmamasi. Fiziki durumu, gezmeler tozmalar.. Ne olursa olsun, sezon basindan beri ele alininca, Icardi pek profesyonel davranmadi bu tabi ana-cocuk-baci-es'e kufur gerektirmiyor ancak elestiriyide sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.

Eleştiren vardır da hesabına gidip ağır küfürler edecek GS taraftarları olduğunu sanmıyorum.

Tepki eleştiriye mi yoksa ağır hakaretlere mi bilmiyorum da, ilkiyse haketti fazlasıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt