#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yedek de bırakamıyorsun çünkü form olarak yedeği kendisinden beter durumda şu an. takımın lider oyuncusuysan 10 kişi kaldığımızda biraz sahaya karakter koyup takım arkadaşlarını da ateşlemen lazımdı.

Özel bir hocamı tutarsın, yediklerine mi dikkat edersin? Futbolculuk kariyerin Ndombele'nin gidişatında olacak. Çok ağırsın, zamanlama hatası ve adımlama hatası yapıyorsun.

Hadi, bize acımıyorsun, tamam. Kendine acı be.

tmm kötü olabilirsinde bir pozisyonda 2 metre önüne düşen topa koşmadı delirdim orda

yav adamı seviyorumda tee yazdan beri tepki çektiğim endişem başımıza gelmiş olmasında.

o bonservisin karşılığını bu sene almadık hala.

+ o kafayı nasıl vuramadı hala hayretler içindeyim.Yakın yavaş çekimi vardı maç içinde bulamadım ama
hjgf.jpeg

Nefis koşuyla nefis ortaya 3 metreden yazamadı.
dakika 30 da 1-2 öne geçmiş olsak başka şeyler konuşuyorduk şimdi.
şu tür pozisyonlar oldu mu kafam hep 10 M bonservise gidiyor - zaten sakatlıktı oydu buydu tam verim alamadık , şu tür pozisyonlar gol olmayınca moralim baya bozuluyor.

Son düzenleme:
Gol atamıyor ama oyun kuruyor diye savunuluyordu artık onu da yapamıyor şu pozisyonda yuvarla demirbayın önüne çaksın kaleye???

Ekli dosyayı görüntüle 235854
Yahu oyun kuruyor asist yapıyor denilen pozisyonlarda öyle net oyun kurma veya asist filan değil

Çünkü ileride stoperden kurtulamıyor ve çok etkisiz kalıyor

Kendi de bu durumun farkında o yüzden geriye gelip bir şeyler yapmaya çalışıyor

Mesela soruyorum ilk maçta Kerem Demirbay'a attığı pasın nesi asist mesela

İstatistik olarak bakarsan evet asist diyebilirsin

Ama gerçekte ise Kerem o golü 30 metre top sürerek

Kısaca İcardi bitik

Bu seneyi zaten gözden çıkardık

Ee seneye garantisi var mı desen artık emin değilim

Daha ötesi yok

Adamda kalite sorunu yok, sorun; kafasında tasarladığı hreketleri uygulayamaması. Fiziki durum buna müsade etmiyor, ya bir antrenör tutup barış gibi güçlenecek yada arap ligine gidip parasına bakacak. Bu haliyle bırak Avrupa'yı ligde bile sıkıntı yaratır. Çünkü bu kadar parayı ligde Kasımpaşa'ya, Rize'ye Ankaragücü'ne gol atsın diye veremeyiz.

Çatır çutur kafa golü atıyordu ya bu adam artık kafaya çıktığını bile görmüyorum doğru dürüst. Pozisyon kovalamıyor artık.

Rakibin 9 numarası Kutcha mı neydi

Kaliteyle olmuyor bu işler.

İş öyle komediki Avrupa’da bir şey yapamıyoruz ama lig de kalite olmadan kazanılmıyor nasıl oluyorsa. Bu ikilemden çıkılamadığı sürece ülke futbolundan cacık olmaz.

Rakibin 9 numarası Kutcha mı neydi

Kaliteyle olmuyor bu işler.

İş öyle komediki Avrupa’da bir şey yapamıyoruz ama lig de kalite olmadan kazanılmıyor nasıl oluyorsa. Bu ikilemden çıkılamadığı sürece ülke futbolundan cacık olmaz.
Bireysel olarak ligin çok üzerinde bir takımız ki febe de öyle ama Avrupa’ya gelince görüyoruz ki hem taktiksel hem fiziksel anlamda üstünlük kurabilidigimiz takımlar sayısı çok az. Yani düşünsene Prag gibi Kopenhag gibi Molde gibi takımlardı ligimize atsak muhtemelen bu üç takım şampiyonluk için yarışır.

Kendimizi dev aynasında görmeye bırakamalıyız acilen.

Bireysel olarak ligin çok üzerinde bir takımız ki febe de öyle ama Avrupa’ya gelince görüyoruz ki hem taktiksel hem fiziksel anlamda üstünlük kurabilidigimiz takımlar sayısı çok az. Yani düşünsene Prag gibi Kopenhag gibi Molde gibi takımlardı ligimize atsak muhtemelen bu üç takım şampiyonluk için yarışır.

Kendimizi dev aynasında görmeye bırakamalıyız acilen.
İşte yarışır mı emin değilim, topçulara çöp möp denilir teknik adam baskı altına alınırsa oyuncular aynı performansı verebilir mi, hocaya sabredilir mi hepsi muamma.

Pep de anlattı bunu geçen

Akdeniz futbol kültürü çok başka

Kuzey Avrupa ile karşılaştırmamak lazım

Düşünsenize bizde mesela bi haftadır adamın eli malafatına gitti mi bu konuşuluyo

taraftarla arasında ki bağ kısa süre içinde kopacakmış gibi hissediyorum

Pep de anlattı bunu geçen

Akdeniz futbol kültürü çok başka

Kuzey Avrupa ile karşılaştırmamak lazım

Düşünsenize bizde mesela bi haftadır adamın eli malafatına gitti mi bu konuşuluyo
Yunan futbolu için küçümseyici düşünebiliriz dışarıdan misal, ama tamamen benzer seviyedeyiz bence. Paok vs zaten eliyor Türk takımlarını elemelerde, bjk'yi elemişlerdi mesela. Yani kendimizi bir yerde konumlandıracak isek dediğin gibi Akdeniz ülkesi olarak Yunan ligi ile benzer kefede konumlandırabiliriz diye düşünüyorum. Öyle büyük takımız, işte Kopengah, Prag vs dengimiz değil diye düşünülüyor ise büyük yanılgı bu.

İcardideki sorun kalite degil bunu hepimiz zaten biliyoruz. Sorun mental ama bana gore ana kaynagi sakatlik vs degil ondan daha buyuk bi resime bakmak lazim.

Hayatinda gormedigi ilgiyi alakayi burada gordu. Haketti mi haketti oynadigi oyunla orada bir sorun yok. Ama bi yerden sonra kredisinin sonsuz oldugu inanciyla mi desem bilmiyorum biraz kendini saldi ve toparlayamadi. Hirsini kaybetti son zamanlar. Takimdaki o lider rolunu aksatmaya basladi. Takimi saha icinde yonlendirirdi hep ateslerdi pres yapin suraya pas at vs.

Ozel hayatindaki gelismelerde etkilidir tabi ama bu taraftar sana elinden geleni yapti Mauro artik sende eski zamanlarina don hepimiz bekliyoruz.

5-3-2 formasyonlarına karşı etkisiz kalıyoruz. sorun icardi o bu falan değil. sorun taktik sorunu. 3 defans 2 önlibero arasında icardi ne yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt