#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icimden bir ses derbiyi kazandiracagini söylüyor

Beni ikna eden icardi’nin derbi performansiydi,tekrar bir derbi ile kendini ispatlayacak

1708981631959.webp

Siz bu maçı bir şekilde aldınız Jk yı ben becerecem bakışı.

Bundan sonra tek kelime dahi edilmemeli sahada yürüse bile verdiği güven başka en azından Icardi var bir şekilde kötüde olsak gol atabiliriz dedirtebiliyor.

İstek, arzu her şey var ama biraz ağırsın be Icardi. Biraz hareketlen, sen geçen seneki gibi olsan içinden geçersin bunları.

sezona iyi girmişti aslına jeneriklik goller falan. ne olduysa ghezzalin tekmesinden sonra oldu. geçen sezon fb maçından sonra toparlayıp şampiyon yapmıştı. aynısını bjk maçıyla beraber umit ediyoruz
Sakatlık dönemini çok ama çok kötü yönettik adamı sakat sakat oynatarak.

Hala istediğimiz seviyede değil ama Icardi'nin varlığını salt oyun veya skor katkısı olarak görmüyorum. Icardi olsaydı Antalya bu kadar cesur üzerimize gelemezdi mesela. "Dosta güven düşmana korku" denilen şey Icardi'nin kendisi. Sakat sakat oynamaya çalıştığı dönem hariç hep böyle oldu.

Bu maç dinlendi beşiktaş maçına daha hazır olur ve şampiyonluk modunu açar bu son yaşananlardan sonra daha fazla hırslanmıştır kafaya takmış bir Icardi her türlü şampiyon yapar.

Çık şovunu yap derbide heykelini dikeriz kimseye gelmez bu fırsat. 33 yaşındayım bu seneki kadar aleni desteklenen fb gibi bir kulüp daha görmedim hayatımda. Yap şovunu 2 çocuğum var ömrümün sonuna kadar seni anlatırım böyle bir fırsat büyük iskenderin ayağına bile gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt