GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 298

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
419,9K
Sayfa
298/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almasak maçı valla hasım listesine yazıyordum mustafa muhammedi bjk maçından sonra yazdığım gibi.Babamı tanımam şu maç gitseydi valla , ben aylardır fb-ts maçını bekliyorum puan kaybı olsa kendimi keserdim.

Kral'ı çok seviyoruz.Allah'ın 1 lütfu Galatasaray'a.1 forvet fizik olarak hazır olmayabilir formsuz olabilir ama o oyuncu kaliteliyse zaman tanındıkça her türlü verimi alırsınız.Ne kadar sevmesem de Manchester City ve Barcelona kulüplerinin forvetleri Haaland ve Lewandowski de ara sıra eleştiriliyor ama hocaları destek oluyo.Biliyolar ki bu adamlar sana her türlü katkıyı verir sahada..

Penaltıları demirbay a mı bıraksa, Gomis sendromuna yakalanıp üstüste kaçırabilir, gerçi o da şampiyonluk maçında topu alıp sokmuştu kaçırma serisinin üstüne.

Sövdüm mövdüm ama, adam çok üst düzey. Şu maçı genel olarak Mertens ile aldı diyebiliriz ve adam üstüne penaltı kaçırdı yav.

Kızamıyorum da kendisine. Penaltı kaçtığında üzüldüm ama telafi etti. Penaltı kaçırması akabinde -ahmaklık- dediğim için üzüldüm tabi. Pardon üstad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt