Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
almasak maçı valla hasım listesine yazıyordum mustafa muhammedi bjk maçından sonra yazdığım gibi.Babamı tanımam şu maç gitseydi valla , ben aylardır fb-ts maçını bekliyorum puan kaybı olsa kendimi keserdim.
Kral'ı çok seviyoruz.Allah'ın 1 lütfu Galatasaray'a.1 forvet fizik olarak hazır olmayabilir formsuz olabilir ama o oyuncu kaliteliyse zaman tanındıkça her türlü verimi alırsınız.Ne kadar sevmesem de Manchester City ve Barcelona kulüplerinin forvetleri Haaland ve Lewandowski de ara sıra eleştiriliyor ama hocaları destek oluyo.Biliyolar ki bu adamlar sana her türlü katkıyı verir sahada..
Penaltıları demirbay a mı bıraksa, Gomis sendromuna yakalanıp üstüste kaçırabilir, gerçi o da şampiyonluk maçında topu alıp sokmuştu kaçırma serisinin üstüne.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.