GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 302

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
419,6K
Sayfa
302/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim bunu bosna davarıyla kıyaslıyor anlamak güç

icardi şuan b gibi, ölü ve bitik durumda, sakatlığın etksi hala var. ölüsü bile bosna davarını donunda sallıyor

vurun bakalim yerden yere

1710755456173.webp

İdeal fit bir Icardi'de olması gereken rakam;

38 maç 36 gol 16 Asist
Illa 100% fit olmasına da gerek yok zaten bunu beklemiyoruz da artık.

Önüne atılan toplara hareketlenebilse, yandan havadan gelen toplara sıçrayabilse bile şu an şu haliyle çok rahat 25+ golü olurdu.

Yeni sezon öncesi ne olursa olsun erkenden kampta yer alması gerekiyor, bunu bize borçlu. 10 Milyon veriyoruz, gezeceği kadar gezdi bu sezon zaten yeter artık.

Penaltıyı berbat attı bu arada. Köşeye vuracaksan ya doksana vuracaksın ya da alt köşeye kalenin orta seviyesine vurulan toplar kalecilerin en kolay çıkaracağı toplar. Alex çok temiz penaltı atardı zamanında hep direk dibine vururdu o konuda çalışması lazım.

aşırı kötü bir penaltıcı bu arada ivedilikle penaltıcı buluunmalı takımda
Aşırı kötü penaltici degil abartmayalim. Genelde tavana vuruyor onlari guzel atiyor ama alcaktan vurdugu zaman pek iyi koseye atamiyor. Zamaninda H. Sukur de bu tarz penaltilari tavana dogru atardi ona benzetiyorum.

Kritik penalti oldugunda topun basina Umit Davala veya Hagi gelirdi. Bizde de kritik penaltilar icin Demirbay iyi bir tercih olabilir.

Aşırı kötü penaltici degil abartmayalim. Genelde tavana vuruyor onlari guzel atiyor ama alcaktan vurdugu zaman pek iyi koseye atamiyor. Zamaninda H. Sukur de bu tarz penaltilari tavana dogru atardi ona benzetiyorum.

Kritik penalti oldugunda topun basina Umit Davala veya Hagi gelirdi. Bizde de kritik penaltilar icin Demirbay iyi bir tercih olabilir.
geçen sene giresun kayseri karagümrük bu sene manu kasımpaşa maçları ilk akla gelenler çoğu da kritik penaltılardı

geçen sene giresun kayseri karagümrük bu sene manu kasımpaşa maçları ilk akla gelenler çoğu da kritik penaltılardı
+İstanbulspor (D) maçında da yarı penaltı kaçırdı diyebiliriz. Güven verdiğini söylemek zor hakikaten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep diyorum; bizdeki iyi haliyle kıyaslanabilecek bir santrfor bu lige adım atmadı henüz. Kalan maçlarda tam fit halinin % 60 ını bulsa takımı şampiyon yapar...

Ancak penaltı konusunda da bir o kadar kötü. Kendisi bir 'an' oyuncusu galiba; gözlemlerime göre ölçüp biçince nasıl bir vuruş yapacağını kaleciden gizleyemiyor...Penaltıda topun başına İcardi geçince, iyimser olmaya çalışsam bile gol ihtimalini % 50 görüyorum ki kabul edilemez; başkası atsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt