GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 363

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,6K
Sayfa
363/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum. Koşmaktan kastımız, sprint veya topla dribling yapması değil. Geçen yıl attığı kafa gollerinde aldığı pozisyonlara bak, şimdiki haline bak stoperlerin kucağında dolanıyor sadece. Bu kadarını da yapmayacaksa bizim de onunla işimiz ne?
Hemfikiriz de yaz idmani yapmayan yılın büyük cogunlugunda iğne vasıtasıyla oynayan oyuncudanda fazla beklentide bulunmamak lazım onu demek istiyorum.İstedigimiz türden golcuye dönüşmesi için öncelikle sağlam idman yapması gerekiyor.Ben daha oncedende söyledim bugünden tezi yok ilk idman gününde olması sağlanmalı ve en önemlisi rekabet oluşturulmalı.Bunun içinde transfer şart oluyor.Eger kalacak ise.

Hemfikiriz de yaz idmani yapmayan yılın büyük cogunlugunda iğne vasıtasıyla oynayan oyuncudanda fazla beklentide bulunmamak lazım onu demek istiyorum.İstedigimiz türden golcuye dönüşmesi için öncelikle sağlam idman yapması gerekiyor.Ben daha oncedende söyledim bugünden tezi yok ilk idman gününde olması sağlanmalı ve en önemlisi rekabet oluşturulmalı.Bunun içinde transfer şart oluyor.Eger kalacak ise.
Maalesef benim inancım 0. Kampı da kaçırır yine yok karısı kanser yok hala sakat doğru bile olsa bunlar bana geçmeyecek ne yalan söyleyeyim kendisinin muadilini almamız zor ama eminim iş yapacak bir oyuncu bulabiliriz onu zorlayacak net olan bunu yapmamız gerektiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt