#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam 25 gol atmış, ligin gol kralı olmuş. her kritik maçta gol atmış.

her şeyi geç, son konya maçında 2 tane şapkadan tavşan çıkarmış. o goller olmasa görürdüm ben o maç nereye giderdi.

kendisi ile zorla ittire ittire yarıştırılan davar, 2 hafta öncesi aynı takıma aynı stadyumda 5 tane net pozisyonu atamadı da fb o rezil konya'ya 2 puan bıraktı.

adamın penaltıları, nizami golleri verilse 32-33 gole ulaşacak.

heee şamp yapmadı heee.

12 golle mustafa mohammed olsaydı şampiyonduk hee.

Adam hem ikon, çocukların sevgilisi, hem takımın mayası işlevi görmekte. Saha dışı mevzular sebebiyle İcardi ayrı bir yerde. Oyun planımızı İcardi üstüne kuralım. Fazla isim olmayan ama mücadeleci oyuncular bulursak İcardi daha verimli olur. Topu getirecek, top ile hareket edebilen adamları bulup monte edeceksin takıma.

Ama Dursun ve Metin buna müsade ederler mi, soru işareti.

adam 25 gol atmış, ligin gol kralı olmuş. her kritik maçta gol atmış.

her şeyi geç, son konya maçında 2 tane şapkadan tavşan çıkarmış. o goller olmasa görürdüm ben o maç nereye giderdi.

kendisi ile zorla ittire ittire yarıştırılan davar, 2 hafta öncesi aynı takıma aynı stadyumda 5 tane net pozisyonu atamadı da fb o rezil konya'ya 2 puan bıraktı.

adamın penaltıları, nizami golleri verilse 32-33 gole ulaşacak.

heee şamp yapmadı heee.

12 golle mustafa mohammed olsaydı şampiyonduk hee.
penaltıları cıkarsak dzeko gol kralı yazar simdi arkadas sana

Gider gider deyip durmasanıza yav.

Fener maçı öncesi erden Timur açıklamasından sonra fener maçında ruh gibiydi .Anlattık burda fena üzülmüş takmış oynayamadı dedik.ilişkileri başka boyuttaydı inşallah eksikliğini hissetmez seneye tam gaz devam eder

GPQG4tTbwAAxZfZ

IMG_5304.jpeg

Kral bu karakterin ete kemiğe bürünmüş hali. Şimdi Erden düşmanlarının içinden geçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt