#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi seneye ligde yine 25 üstü gol atacak. Bir türlü keyfi yoksa orta yol bulunur
o kadar olmayabilir - ortasaha işini çözersek skor anlamında daha çok oyuncu ön plana çıkacaktır.

tam fit ve formunda icardi tabi leblebiye bağlayabilir işi.

yeteri ortasahayı halledelim.

o kadar olmayabilir - ortasaha işini çözersek skor anlamında daha çok oyuncu ön plana çıkacaktır.

tam fit ve formunda icardi tabi leblebiye bağlayabilir işi.

yeteri ortasahayı halledelim.
Tam kampa katılır ve sakatlık yaşamaz ise ben çok rahat atacağına inanıyorum. Geçen yıl kamp görmemesine rağmen sakatlanana kadar yine harika goller atmıştı. Orta saha problemi inşallah çözülür.

Twitterda interdeyken attığı bir golü gördüm o fiziksel seviyesine ulaşabilirse bizim ligde 40 tane falan atar. Sakatlığın da etkisiyle geçen sene veteranlar gibi oynadı sezonu

Mutlulukları daim olsun. Yanılmıyorsam Türkiye serüvenine başlamadan önce sık sık ayrılıp barışıyor pek aile görüntüsü vermiyorlardi. Magazinsel hayatlari eksik olmuyordu. Hatta bize geldiklerinde de ayrılmışlar hoca izni verip İcardi koşa koşa Arjantin yapmıştı. Bence bu güzel hikayenin başlangıcı orda saklı.

Birliktelikleri hiç bozulmasin belli ki tutkulu bir insan İcardi ve eşi. Galatasaray Icardi ve Wanda'ya her yönden iyi geldi.

Mutlulukları daim olsun. Yanılmıyorsam Türkiye serüvenine başlamadan önce sık sık ayrılıp barışıyor pek aile görüntüsü vermiyorlardi. Magazinsel hayatlari eksik olmuyordu. Hatta bize geldiklerinde de ayrılmışlar hoca izni verip İcardi koşa koşa Arjantin yapmıştı. Bence bu güzel hikayenin başlangıcı orda saklı.

Birliktelikleri hiç bozulmasin belli ki tutkulu bir insan İcardi ve eşi. Galatasaray Icardi ve Wanda'ya her yönden iyi geldi.
bu senenin başında wanda'ya konulan hastalık teşhisi -evlerden ırak olsun- bence onları çok daha güçlü bir bağ ile birbirlerine bağladı.

hiç kolay değil. o konuda empati bile yapamıyorum. böyle bir süreci en sevdiklerime konduramıyorum bile.

zaten bence bu sene genel olarak bildiğimiz icardi olamamasının sebeplerinden biri buydu.

* öncelikle bonservisini alabilmek için uzunca bir transfer dönemi geçirildi.
* wanda'nın hastalık teşhisi ciddi anlamda yıkıcı oldu.
* bu iki sebepten ötürü kampa geç katıldı.
* ligde de antep maçı djilobodji, bjk maçı ghezzal ve malum fb derbisinde aldığı ekstrem darbeler ile sezonun büyük bir kısmında %100 sağlıklı olamadı.

bu durumda başka bir topçu olsa sene boyunca yatar. o sakat sakat oynadı, ligin gol kralı oldu, bütün kritik maçlara imzasını attı.

bu sene yukarıdaki olumsuzluklar olmayacak artık. sıfır km ilk kampa gelecek ve zımba gibi bir icardi izleyeceğiz inşallah.

2 tane CL ön eleme 8 tane UEFA/CL grup aşaması ve muhtemel üst tur ile en az 2 maç daha.
Arkası önü derken ligde en az 15 maç etkilenecek bu durumda dinlendirilmesi gerekiyor haliyle kaliteli bir 2. santrafor şart.

Şunu da yazmak istiyorum kendisi bizim oyuncumuz olduğu sürece şampiyonluk yarışından kopma şansımız yok, bir defa adam sakat haliyle 25 tane atıyor, doğrudan attırdığı 10 gol var dolaylı yoldan nam-ı diğer asistin asisti diyebileceğimiz en az 10 gol daha var bu da totalde 45 gol yapıyor zaten.
Kendisinin eli değmeden 30 gol atabilirse diğer oyuncular toplam 75 gol atan takım zaten +80 puan yapıyor, bakkal hesabı ile :)

Icardi'nin büyüklüğünü tartışmak delilik olur tabi ama şuan taraftar gözünde tapılacak seviyedeyken de yazmak lazım. Kendisi bu sene için kesinlikle yetersiz. Bakambu falan da olmaz mutlaka hayvan gibi bir forvet almamız lazım.

Sakat olmazsa 35-40 falan atardı deniyor, o da mümkün değil bence. Sene başarıyla bittiği için herkes doğal olarak güzel anıları hatırlıyor ama bizi 10 kişi oynattığı da çok maç var. Sakatlık oldu hatta eşinin durumu falan amenna ama oyun durmuyor devam ediyor.

Okan Hocanın sisteminde özellikle önemli maçlarda ileride baskı temel oyunlarımızdan, Icardi bu sene bence bu konuda başarısızdı. Mertens yaşına rağmen İcardi'yi iyi perdeledi. Ayrıca önüne atılan toplarda topu alıp gidemeyeceğini bilmek çok canımı sıkıyor, heyecan bile yapmıyorum çok ciddi pozisyon olsa da. Kontra yeteneğimiz fecaat. Eğer yaz kampında kendini toparlamazsa seneye şuradaki aşk cümlelerinin küfre dönmesi işten değil.

20240611_140433.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt