#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene daha kalıyorum ifadesi yönetime mesaj olmuş. Akıllı olursanız devam ederim, etmezseniz giderim diye.

Bu Kemerburgaz vs süreçleri herkesin canını sıkacak muhtemelen sene sonu da kendisi ile vedalaşırız.

Sonuna kadar kalmak istiyorum dememesi şu ortamda, söylentilerin doğruluk payı olduğunun göstergesi.

1000087047.webp

Şampiyon olursak kalır, olamazsak gider gibi bir şey oluştu kafamda. Muhtemelen Erden Bey'in onu ikna etmek için bahsettiği proje kapsamının dışına çıkarsak, kaos olursa vs gidecek.

Şampiyon olursak kalır, olamazsak gider gibi bir şey oluştu kafamda. Muhtemelen Erden Bey'in onu ikna etmek için bahsettiği proje kapsamının dışına çıkarsak, kaos olursa vs gidecek.
taraftara karşı iş yapmaz , bence o dengeleri zorlamayan bir profili kesin var.

Erden Timur yok diye yayılıp maaşına bakacakta değil.

o konuda endişem kesinlikle yok - hatta bu sene trasnferler sonunda saha içinde daha bile mutlu olacaktır.

o konuda endişem kesinlikle yok - hatta bu sene trasnferler sonunda saha içinde daha bile mutlu olacaktır.

Geçen sene bile uygun transferlerin yapılması, takımın güçlendirilmesini şart koştu diye haberler vardı. İnşallah hepimiz için mutlu bir yıl olur ama tutunacağımız saç ayaklarından birine karşı ciddi güvensizlik var şuan. Umarım bizi yanıltırlar.

Mauro Icardi: "Wanda'nın hastalığı ortaya çıkınca, transferimin olacağı dönemdi. Ben seyahat edemezdim, Wanda çok hasta, seyahat edemez. Seyahat edebildiği zaman gidelim diye konuştuk.

Bunun da ötesinde Arabistan'dan çok yüksek maaşlı bir teklif almıştım ve Türkiye'de benim için 'kesin Arabistan'a gidiyor, bu yüzünden Galatasaray ile sözleşme imzalamak istemiyor' dediler. Sonrasında gittik ve kendimizi Santa Barbara'ya kilitledik, orada yalnızdık ve iki gün boyunca telefonla anlaşmayı yapmak için aradılar, uçak burada bekledi"

1000091870.webp

Inter macerası bunun tam tersini söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt