#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penalti kactiktan sonra 2 3 dakika yerde hareketsiz kaldim. o kadar üzüldüm ki kendime gelemedim. sonra oturdum koltuga dedim ki: canin sagolsun sen icardisin... aradan 5 dk falan gecti gol olduktan sonrasini hatirlamiyorum bina ayaga kalkti.. Iyiki varsin !

Allahini seviyosan kilo ver artik, cok hantal, azdaha stoperler 5 metre arkadan gelip kesiyodu gol öncesi

Reis Tete ile iletişim kuramamasından şikayetçi gibi sanki. Ama bu maç Tete - İcardi pozisyonu olmadı hiç belki başkasına sövüyordur

Allahini seviyosan kilo ver artik, cok hantal, azdaha stoperler 5 metre arkadan gelip kesiyodu gol öncesi
Öyle duruyor ama değil bir kaç kere baktım topa vurmaya hazırlanana kadar savunmacılarla mesafe aynı, kaleye bakıp dibe girerken yavaşlıyor orada yakınlaşıyor savunma. Topun dibine koşarak girme şansı olmadığı için böyle bir durum var.

Biraz inceldi bence forması boldu ama hala dediğin gibi kilo vermesi de lazım

IMG_3330.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz kilo ver aşk adam. Şu hali bile iş yapiyor, şişko ronaldo gibi takiliyor sahada. Ama bizim daha fit haline ihtiyacimiz var. Gözunu seveyim 5kg ver ve bizi şaha kaldir

penaltı kaçıracağı belliydi çok etrafına baktı bir sola bir sağa. normalde hep kaleye doğru yere bakardı bir de rakip oyuncuları geçtim hakem konsantrasyonunu bozdu önünden geçip uzak taraftaki adamları çizgi ihlali için uyardı 1 dakika uzattı da uzattı pozisyonu.

morali bozulup takımda sorun çıkarmayacaksa penaltıları mertens veya oliveira kullanmalı

Çok enteresandı dün, bir maç içinde bu kadar çok hikaye olduğuna fazla denk gelmiyorsun.

İcardi penaltıda topun başına geçince dedim benim içim rahat değil, bayağı kaçıracakmış gibi geliyor. Annem dedi niye daha önce kaçırdı mı diye dedim kaçırdı da ekstra bir kaçacakmış hissi var dedim. İcardi'de o ciddiyeti göremedim çünkü. Adamda heyecan yok ama ciddiyet de yoktu o an. Ama diğer yandan bakınca da başkası kullansa olmazdı, o yüzden üzüldüm ama yıkılmadım. Sadece şunu dedim, bunu telafi edecek bir adam varsa yine İcardi'dir. 3 dk sonra çok güzel attı adam.

Futbolu böyle salt o hata yaptı, şunun ayağı kaydı, bu attı, bu asist yaptı diye değil de böyle kendini kaptırıp hikayeler içinde izlemek başka bir keyif. En son Sneijder zamanı falan hissetmiştim böyle ama asıl Uefa Kupası zamanı neydi be... Her maç ayrı bir hikaye, hepsini birleştirince destan çıkmıştı ortaya. O dönem izlememiş olanlar onu anlayamaz. Maçları Cine-5'ten kaçak izlemek bile başlı başına bir hikayeydi.

Kerem'in attığı golde Barış'a duvar olup çıkarması ardından gol geldi 2-2 oldu. Penaltı atar ya da atamaz önemli değil oyun içi her türlü ciddi katkı veriyor.

Video çok iyi ayrı ama fitliğe bak geçen seneki. Agacım tamam süperstarsın Allah razı olsun ama sen 9/10la yetinecek adam değilsin. Biraz kilo ver

kendı penaltı atmayı bırakacaktır diye tahmın ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt