#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000096316.webp

Seneye ya da 2 sene sonra Amerika’ya gidecektir diye düşünüyorum.

Evet erken olacak nispeten ama İcardi Amerika’ya gidip bildiğin keyif çata çata oyununu oynayıp 35’inde futbolu bırakacaktır gibi geliyor.

İçimden bir ses bizdeki son senesi diyor. İnşallah sakatlık, kaza yaşamaz da babayı doya doya izleriz

Lan bu yine Wandayi paylaşmış Instagram story de hemde bol tenli

Rahat adamsın yiğidim. Helal olsun.

herifteki mide genişliği e-5 karayolunda yok . karısının üstsüz fotosunu paylaşmak nedir ? kaç kişi o fotoya bakıp küreklere asıldı haberin var mı senin ? kültür farkı diyeceğim o bile kurtarmıyor ki.
tweterde gündem olmuş.

bu memleketteki erkeklerin genişliğinden bahsettiğimde yav he he çekenler olmuştu. kıskançlık heriflerde neredeyse suç gibi. arabasını paylaşmaktan farkı yok bu yaptığının. karımı marizleyin demek istemiyor tabi, aksine benim marizlediğim karı aha da bu diyor. tıpkı bindiğim araba bu, ferrari demek gibi bir şey. anlaması güç, alışınca anlaşılıyorlar

bu memleketteki erkeklerin genişliğinden bahsettiğimde yav he he çekenler olmuştu. kıskançlık heriflerde neredeyse suç gibi. arabasını paylaşmaktan farkı yok bu yaptığının. karımı marizleyin demek istemiyor tabi, aksine benim marizlediğim karı aha da bu diyor. tıpkı bindiğim araba bu, ferrari demek gibi bir şey. anlaması güç, alışınca anlaşılıyorlar

eti iyi pişirmelerinin sebebinin ülke genelindeki gwatlık seviyesinin yüksek olması olduğu iddia ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt