- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Ruyamda gorsem sıçrayarak uyanırım bu ne lanBarış bu kadar yakışıklı mı kanks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruyamda gorsem sıçrayarak uyanırım bu ne lanBarış bu kadar yakışıklı mı kanks
Hakan'ım sen ne anlatıyosun ulan
@Barış Savaş ögretti knks, grup demekmisHakan'ım sen ne anlatıyosun ulan![]()
Sezon başlayıp golleri sıralayınca burada adama sallayanlar aşkın olayım diye böğürecek!
Haaland bizde olsa bu sene yemedigi kufur kalmamıstı desem gscyi ozetlerim bence herif en cok firsat kaçıranlarda 1 sirada bitirdi lanHalil hem Tl ile maaş alır hem de koşar tam istedikleri gibi 1'i kanks yav![]()
Avatarındaki Barış Savaş değil mi kanks yavNormalde 1'ine laf atarken etiketlerim ama gerek yok kendisi birazdan gelir kanks yav
![]()
Bu Üsküdar Sapığı seni kötü yola düşürür benden demesi@Barış Savaş ögretti knks, grup demekmis
.cezası bitti mi onun lan.
vay arkadaş, uzun süreli atın dedik kaç defa.
Sen Maltepe sapigiBu Üsküdar Sapığı seni kötü yola düşürür benden demesiUzak dur bundan kanks yav
![]()
Dur polis kuzenime diyeyim de seni 1 emniyette güzel 1 şekilde ağırlasınSen Maltepe sapigi
Evet ben de şimdi fark ettim hadi ben düğünden kafası hafif güzel 1 şekilde gelmişim de size ne oluyo ulanKralın konusunu genel sohbete çevirmeyin la
Dur polis kuzenime diyeyim de seni 1 emniyette güzel 1 şekilde ağırlasın![]()
@Barış Savaş iyidir knks yav, renk katiyor, aramiz iyiBu Üsküdar Sapığı seni kötü yola düşürür benden demesiUzak dur bundan kanks yav
![]()
Alıngan bir herif bu murat. Onunda huyu bu cekecez artik@Barış Savaş iyidir knks yav, renk katiyor, aramiz iyi
En güzel hatunlar basligina gecelim timi neymis tam olarak anlatin
Sana diyeceğim tek 1 cümle var@Barış Savaş iyidir knks yav, renk katiyor, aramiz iyi
En güzel hatunlar basligina gecelim timi neymis tam olarak anlatin
Gel senle artık güzel anlaşalım. Sana laf sokmayacamSana diyeceğim tek 1 cümle varYanlış yoldasın sen kanks yav
![]()
@Murat Durmaz adam el veriyo knks yav, ben deger veririm böyle insanlaraGel senle artık güzel anlaşalım. Sana laf sokmayacam
Benimle ilgili İspiyonculuk yapıyor olabilir öyle hissettim. Laf sokmama isteğimi geri aldim@Murat Durmaz adam el veriyo knks yav, ben deger veririm böyle insanlara
Egolu, kendinle barisik olmayan biri yapma