Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sezonluk bitikliği? Sen başka bir kulüp bul adama sallamak yerineBizim işimiz senin gönlünü hoş tutmak değil birader, senin işin bizim keyfimizi yerine getirmek. Onun için eşek yüküyle servet ödeniyor sana maaş adı altında. Astronomik paralar alıp koşmazsan, mücadele etmezsen, sahaya karakter koymazsan, tüm bu bitikliğin yetmiyormuş gibi bir de takımı satıp tek başına staddan ayrılırsan haysiyetin sorgulanır hale gelir. Hayalet bir sakatlıkla 1 sezonluk bitikliğini hoş gördük ama kredin limitlerine dayandı. Ya kendine çeki düzen ver, ya da başka bir kulüp bul.
Her şey istatistik değil, oyun olarak oynadığı maçların 2/3ünde fiziksel olarak stoperlere ezildi, koşu mesafelerinde nal topladı. Sen patateste karbonhidratken ben Galatasaray bayrağı dalgalandırıyordum. Sen fanboyluğunu yapacak başka oyuncu bul.1 sezonluk bitikliği? Sen başka bir kulüp bul adama sallamak yerine
Ekli dosyayı görüntüle 255479
bayrak dalgalandırınca iyi bilinmiyor o söylediklerin. Hayali sakatlık demişsin adam ayağının üstüne basamadan yürüdü aylarca. Dümdüz iftira atıp, kendi nefretini ön plana çıkartıyorsun.Her şey istatistik değil, oyun olarak oynadığı maçların 2/3ünde fiziksel olarak stoperlere ezildi, koşu mesafelerinde nal topladı. Sen patateste karbonhidratken ben Galatasaray bayrağı dalgalandırıyordum. Sen fanboyluğunu yapacak başka oyuncu bul.
Icardi’den niye nefret edeyim birader? Formda olmasını senden çok ben isterim. Bir futbolcu ayağının üstüne basamadan 30+ maça çıkamaz. Sakatsa tedavi olacak, iyileşip takıma dönecek. Hem oynayıp tel tel dökülür, hem de sakatım diye dert yanarsan hayırdır derler.bayrak dalgalandırınca iyi bilinmiyor o söylediklerin. Hayali sakatlık demişsin adam ayağının üstüne basamadan yürüdü aylarca. Dümdüz iftira atıp, kendi nefretini ön plana çıkartıyorsun.
Önce sen düzgün yönetici getireceksin ki Galatasaray ı sirk gibi görmesin kimse. Sonra bu dediklerin düzelmezse bakarsın olaya.Icardi’den niye nefret edeyim birader? Formda olmasını senden çok ben isterim. Bir futbolcu ayağının üstüne basamadan 30+ maça çıkamaz. Sakatsa tedavi olacak, iyileşip takıma dönecek. Hem oynayıp tel tel dökülür, hem de sakatım diye dert yanarsan hayırdır derler.
Erden Timur gitti diye Galatasaray storylerini silen, takım 5-0 yenildiğinde ikinci kaptan olarak takımın yanında durup ayağa kaldırmak yerine takıma sırt dönüp temsilcisiyle stattan ayrılan adamın Galatasaray’a bağlılığı yoktur. Kulüpten yılda 10 milyon Euro gibi bir servet alırken karşılığında bunları yapanın karakterinden şüphe ederim.
Galatasaray’ı eğlence sirki sanan, futbolculaya tapan da, taraftar değildir, seyircidir. Biz sirk değiliz, seyirciye ihtiyacımız yok.
Yönetimin istifa istemeyen Galatasaray taraftarı var mı? Yemlenen 3-5 çete unsuru dışında kimse Dursun’u savunmuyor zaten.Önce sen düzgün yönetici getireceksin ki Galatasaray ı sirk gibi görmesin kimse. Sonra bu dediklerin düzelmezse bakarsın olaya.
savunuyor. neyse salla yaYönetimin istifa istemeyen Galatasaray taraftarı var mı? Yemlenen 3-5 çete unsuru dışında kimse Dursun’u savunmuyor zaten.