#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5-6m ofsayta düştüğü pozisyon dışında aklımda kalan hiç bir hareketi yok 90 dakikada.

Beyefendi dün yoruldu tabi o kadar koştu ki ama tabi naç içinde değil maçtan sonra tatile yetişmek için kupa törenine katılmamak için koştuğunda yoruldu

Sanıyorum ki kadronun artık değişim vakti geldi. Doymuşluk var. Futbol her gün gelişen ve dur durak bitmeyen bir dinamizm içerisinde. Yavaş ve hantallığa asla tahammül yok.

Maalesef kulübümüzün oluşturduğu sevgi bağı ve etkileşim bazı yapılması gereken radikal işlere ket vuruyor. Yani iyi bir şeyin aşırıya kaçan fazlası zarar verebiliyor. Yurtdışına bakarsanız ederini bulduğu vakit ve oyuncu ile kadro arasındaki teknik/taktik bağ koptuğu an gözünün yaşına bakılmıyor. Bizim genel topluma da dayalı duygusal işlerden sıyrılmamız gerekiyor. Yani kulüp yabancı bir yatırımcıya dahil edilmediği sürece bu işin biraz çıkar yolu bu gözüküyor. Çünkü gelen yönetim taraftar etkisi altında yönetiyor. Zaten profesyonellikten bihaber bir genel yönetim stili mevcut her kesimde. Bu etki kötüye de vuruyor iyiye de. Yalnız bu işler böyle yürümüyor. Sen şampiyon olduğun vakit 2 orta saha veya başka mevki acil alınacak mı? Hemen imzaları attıracaksın abi, senin bekleme lüksün yok. Garip garip işler.

Arjantin medyası bizim medyadan daha iyi takip ediyor adamı.

Kilolu haliyle daha güçlüylü ki o zaman bile etkisiz olsa da. Ne yazmıştı yabancı medya, hızlı kilo kaybıyla kas kütlesini de kaybetti. Adam bitmiş halde gerçekten de.

Bir de kendisinden kaptan falan olmaz geçelim o işleri. Seremoniye çıkmayan kaptan mı olur?

Bizim işimiz senin gönlünü hoş tutmak değil birader, senin işin bizim keyfimizi yerine getirmek. Onun için eşek yüküyle servet ödeniyor sana maaş adı altında. Astronomik paralar alıp koşmazsan, mücadele etmezsen, sahaya karakter koymazsan, tüm bu bitikliğin yetmiyormuş gibi bir de takımı satıp tek başına staddan ayrılırsan haysiyetin sorgulanır hale gelir. Hayalet bir sakatlıkla 1 sezonluk bitikliğini hoş gördük ama kredin limitlerine dayandı. Ya kendine çeki düzen ver, ya da başka bir kulüp bul.

Geçen hafta hakkında yorum yaptığımda 10 tane gülme emojisi ve linç gelmişti. şimdi çoğunluk eleştirir olmuş. Biz ıcardinin kalitesine veya golcülüğüne bir şey demiyoruz. Kamp görmesine rağmen yine fiziksel olarak berbat halde olmasına bir şey diyoruz. 10 milyon Euro alıyorsa, bu kadar sevgi görüyorsa kendisi çakı gibi olacak. Zaten ziyech, zaha gibi durduğu yerde top oynayan isimler varken, kendisi de tempo olarak onlara uyum saglayinca, zorlayıcı dediğimiz maçlarda patlamaya başladık. Böyle fiziksel olarak devam edecekse, sezon sonu güzelce vedalasilir, o 10 milyon yillikta hakkını verecek birine verilir. İcardi ilk sezon hakkını verdi, geçen sezon vermedi, bu sezon da soru işaretidir.

Özel hoca mı tutulur özel terapi mi yapılır artık ne yapılıyorsa yapılsın erken form tutması gerek yoksa avuçlarız

müthiş bi golcü ama lider bi oyuncu değil ne yazık ki. koluna 40 tane bant da taksan aynı. öncelikle bi golcü santrafor herif, dzeko ve bats'ın normali gibi topla buluşamazsa ortaya gelip topa dokunan, oyun açan, takımı rahatlatan bi adam değil. fiziksel durumu yetmiyo diyecem de 40 yaşındaki dzeko kadar yapamamayı da tembelliğe bağlıyorum artık.

biz 9 numarada haaland da olsa top götüremeyeceğiz orası kesin ama insan da yenildikten sonra madalya törenine çıkmayacak kadar ar varsa takım topla sıçarken geriye gelip 2 top dağıtacak kadar çaba da olmalı. bats oynasın icardi'nin 3 tane atacağı yerde 1 tane atsın ona da söveriz ayrı mesele ama ya okan buruk'un ya da icardi'nin tembelliğ bi şekilde cezalandırılmalı artık. ona kıyamam, buna bakamam diye diye tarihimizin en haklı, şerefli şampiyonluklarından birine bile halel getirdik saçmasapan tercihlerimizle.

Bizim işimiz senin gönlünü hoş tutmak değil birader, senin işin bizim keyfimizi yerine getirmek. Onun için eşek yüküyle servet ödeniyor sana maaş adı altında. Astronomik paralar alıp koşmazsan, mücadele etmezsen, sahaya karakter koymazsan, tüm bu bitikliğin yetmiyormuş gibi bir de takımı satıp tek başına staddan ayrılırsan haysiyetin sorgulanır hale gelir. Hayalet bir sakatlıkla 1 sezonluk bitikliğini hoş gördük ama kredin limitlerine dayandı. Ya kendine çeki düzen ver, ya da başka bir kulüp bul.
1 sezonluk bitikliği? Sen başka bir kulüp bul adama sallamak yerine
1722771113541.webp

1 sezonluk bitikliği? Sen başka bir kulüp bul adama sallamak yerine
Ekli dosyayı görüntüle 255479
Her şey istatistik değil, oyun olarak oynadığı maçların 2/3ünde fiziksel olarak stoperlere ezildi, koşu mesafelerinde nal topladı. Sen patateste karbonhidratken ben Galatasaray bayrağı dalgalandırıyordum. Sen fanboyluğunu yapacak başka oyuncu bul.

Her şey istatistik değil, oyun olarak oynadığı maçların 2/3ünde fiziksel olarak stoperlere ezildi, koşu mesafelerinde nal topladı. Sen patateste karbonhidratken ben Galatasaray bayrağı dalgalandırıyordum. Sen fanboyluğunu yapacak başka oyuncu bul.
bayrak dalgalandırınca iyi bilinmiyor o söylediklerin. Hayali sakatlık demişsin adam ayağının üstüne basamadan yürüdü aylarca. Dümdüz iftira atıp, kendi nefretini ön plana çıkartıyorsun.

bayrak dalgalandırınca iyi bilinmiyor o söylediklerin. Hayali sakatlık demişsin adam ayağının üstüne basamadan yürüdü aylarca. Dümdüz iftira atıp, kendi nefretini ön plana çıkartıyorsun.
Icardi’den niye nefret edeyim birader? Formda olmasını senden çok ben isterim. Bir futbolcu ayağının üstüne basamadan 30+ maça çıkamaz. Sakatsa tedavi olacak, iyileşip takıma dönecek. Hem oynayıp tel tel dökülür, hem de sakatım diye dert yanarsan hayırdır derler.

Erden Timur gitti diye Galatasaray storylerini silen, takım 5-0 yenildiğinde ikinci kaptan olarak takımın yanında durup ayağa kaldırmak yerine takıma sırt dönüp temsilcisiyle stattan ayrılan adamın Galatasaray’a bağlılığı yoktur. Kulüpten yılda 10 milyon Euro gibi bir servet alırken karşılığında bunları yapanın karakterinden şüphe ederim.

Galatasaray’ı eğlence sirki sanan, futbolculaya tapan da, taraftar değildir, seyircidir. Biz sirk değiliz, seyirciye ihtiyacımız yok.

Icardi’den niye nefret edeyim birader? Formda olmasını senden çok ben isterim. Bir futbolcu ayağının üstüne basamadan 30+ maça çıkamaz. Sakatsa tedavi olacak, iyileşip takıma dönecek. Hem oynayıp tel tel dökülür, hem de sakatım diye dert yanarsan hayırdır derler.

Erden Timur gitti diye Galatasaray storylerini silen, takım 5-0 yenildiğinde ikinci kaptan olarak takımın yanında durup ayağa kaldırmak yerine takıma sırt dönüp temsilcisiyle stattan ayrılan adamın Galatasaray’a bağlılığı yoktur. Kulüpten yılda 10 milyon Euro gibi bir servet alırken karşılığında bunları yapanın karakterinden şüphe ederim.

Galatasaray’ı eğlence sirki sanan, futbolculaya tapan da, taraftar değildir, seyircidir. Biz sirk değiliz, seyirciye ihtiyacımız yok.
Önce sen düzgün yönetici getireceksin ki Galatasaray ı sirk gibi görmesin kimse. Sonra bu dediklerin düzelmezse bakarsın olaya.

icardi yi de yemeye başlamış bizim piranlar. Bu adam olmasa 2 sene zor şampiyon olurduk, biraz ayarınız olsun.. Dünkü maçın içine eden net hocadır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt