#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmem neresinin keyfi istesin min 34e kadar şampiyon yapar bizi.Hic diğer takımın kazanmasi ilgilendirmez gider saplar içeride disarda hiç karşılık bile veremezsin.Dunku maç için kane için aynısını söylemiştim absürt bir gol atar yapacak Bi şey kalmaz diye işte aynısı icardi için geçerli.Bjk maçında çıktı absürt bir gol attı.Cok istesin direkt şampiyonuz

20 m euro falan maaşı var, imkansız.

Hala çatır çatır atıyor zaten.
O da 35 yasindan once gelmez o zaman, ayni Mertens gibi. Baska birini bulmak sart o pozisyona soyle iyi bir sut ozelligi olan, araya pas birakabilen, akilli ve etrafini oynatan bir oyuncu. Bence seneye en onemli transfer mevkisi bu pozisyon olmali bana kalirsa.

O da 35 yasindan once gelmez o zaman, ayni Mertens gibi. Baska birini bulmak sart o pozisyona soyle iyi bir sut ozelligi olan, araya pas birakabilen, akilli ve etrafini oynatan bir oyuncu. Bence seneye en onemli transfer mevkisi bu pozisyon olmali bana kalirsa.
Bazen James, Mata yerine gelseydi ne olurdu diye düsünmüyor degilim

Ziyech bahsettiğin profil

Mertensle Griezmann daha çok bağlantı adamları

Bağlantı oyuncusu almayacaksak ben Rieder, Baturina gibi birini tercih ederim.

Ziyech bahsettiğin profil

Mertensle Griezmann daha çok bağlantı adamları

Bağlantı oyuncusu almayacaksak ben Rieder, Baturina gibi birini tercih ederim.
Ziyech de cok skorer degil ama, daha cok asistci. Sakatligini bir kenara birakiyorum son yillarda hep cizgiden oynadi. En iyi donemi 18/19 sezonunda olmustu Ajax'ta ama orada sag acik olarak oynuyordu. O sezon 21 gol 24 asist yapmisti zaten.

Aslinda yapabilir forvet arkasinda ama ne zaman tam randiman alabiliriz bilemiyorum.

Ziyech de cok skorer degil ama, daha cok asistci. Sakatligini bir kenara birakiyorum son yillarda hep cizgiden oynadi. En iyi donemi 18/19 sezonunda olmustu Ajax'ta ama orada sag acik olarak oynuyordu. O sezon 21 gol 24 asist yapmisti zaten.

Aslinda yapabilir forvet arkasinda ama ne zaman tam randiman alabiliriz bilemiyorum.
Ziyech bayağı iyi şutör yav

Fizik kalite mesele yoksa dediğin profile çok uygun

Ziyech bayağı iyi şutör yav

Fizik kalite mesele yoksa dediğin profile çok uygun
Sana baska bir husus soyleyim. Benim dunku mactan sonra hangi oyuncular oyunumuzu baltaliyor diye sorsan, Zaha ve Tete derim. Bizim gecen seneki kanat oyunumuz bu sezon kayboldu farkinda misin? Ikiside hem iceri girme arzusuyla, hem aldiklari toplari isabetli kullanamamalarindan dolayi cogu atagi kotu bitiriyor. Yedekten girecek oyuncular da teknik olarak zayif. Gecen sene ki bir Zaniolo ve Rashica performansi alamadik henuz bu oyunculardan. Dun en cok gozumuze bu batti, ayni anda arkadaslarla izlerken ilk dedikleri Zaha ve Tete oldu maalesef. Zaten sol bek problem, elde kaliyor bir tek Boey. Bence Hoca biraz buna kafa yormali. Belki bir sureligine tekrar Kerem'i sol da denemeli en azindan kanatlarin daha faydali olmasi icin.

Sana baska bir husus soyleyim. Benim dunku mactan sonra hangi oyuncular oyunumuzu baltaliyor diye sorsan, Zaha ve Tete derim. Bizim gecen seneki kanat oyunumuz bu sezon kayboldu farkinda misin? Ikiside hem iceri girme arzusuyla, hem aldiklari toplari isabetli kullanamamalarindan dolayi cogu atagi kotu bitiriyor. Yedekten girecek oyuncular da teknik olarak zayif. Gecen sene ki bir Zaniolo ve Rashica performansi alamadik henuz bu oyunculardan. Dun en cok gozumuze bu batti, ayni anda arkadaslarla izlerken ilk dedikleri Zaha ve Tete oldu maalesef. Zaten sol bek problem, elde kaliyor bir tek Boey. Bence Hoca biraz buna kafa yormali. Belki bir sureligine tekrar Kerem'i sol da denemeli en azindan kanatlarin daha faydali olmasi icin.
Bence Tete - Boey oldukça iyi, son hareket konusunda eksikler ama sorumluluk alıyorlar, Keremi iki tane net pozisyona soktular dün.

Zaha kötü, arkadaki bekle de uyum yok ama o da maçın en iyi pasını attı dün. Yine de daha olumlu kullanmalı topları.

Karşımızdaki seviye için sağ tarafımıza bu maç asla kötü demem ama.

Ha en büyük eksiği söyliyim, takımda oyunu yönlendirecek pasör yok.

Bence Tete - Boey oldukça iyi, son hareket konusunda eksikler ama sorumluluk alıyorlar, Keremi iki tane net pozisyona soktular dün.

Zaha kötü, arkadaki bekle de uyum yok ama o da maçın en iyi pasını attı dün. Yine de daha olumlu kullanmalı topları.

Olivieira geçen sezon orta sahayı paslarla yönlendirirken bu sene adeta kenara atıldı. Zaten son dönem kötü oynuyordu ama onun yaptığını başka yapan biri de yok şuan. Bazen üçlü orta sahaya mı geçmeliyiz diye düşünüyorum güçlü rakiplere karşı bu sekilde belki Ndombele'den de faydalanabiliriz. Çünkü ikili oynarsak Ndombele forma şansı zor bulur.

Oliviera diye bir pasor oyuncu var onu alalim

Gİovenni Reyna nasıl olur acaba? Dortmund'ta şansta bulamıyor doğru dürüst. yada Malik Tillman var adı bizimle çıkmış mıydı ne oradan aklımda kalmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt