#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlahi bir figüre dönüşecek yakında, az kaldı. Çocuklar üzerindeki etkisi muazzam. Fırsat bu fırsat, eşi de reklam yüzü olmalı. Sömürdükçe sömürmek lazım. 5-10 milyon taraftar farkı atmak lazım.

İlahi bir figüre dönüşecek yakında, az kaldı. Çocuklar üzerindeki etkisi muazzam. Fırsat bu fırsat, eşi de reklam yüzü olmalı. Sömürdükçe sömürmek lazım. 5-10 milyon taraftar farkı atmak lazım.
Muhtemelen an itibariyle zaten 5-6 milyon fark atmışızdır ama yakın dönemde zirvede tek kalabiliriz fenerli jenerasyonun yaş ortalaması baya yüksek o da geçmiş dönemim etkisi var bizim asıl kırılma noktası 87'den itibaren sonra adım adım büyüdük 2000'de UEFA ve Süper Kupa üstüne ekleyince bizim jenerasyon zaten sağlam geliyordu ama Icardi ile tamamen süpürmüş oluyoruz.

Muhtemelen 2035 gibi 40 milyon Galatasaraylı 20 milyon fenerli 20 milyon beşiktaşlı buna dönebilir. :asd:

Bayern maçında ne olursa olsun oynamalı diyordum bizim için hedef maçtı ama şu lanetli stadyumda Allah aşkına oynamasın ya

Rize tehlikeli takım. Icardi oynarsa sakatlamak için elinden geleni yapacaklardır. Ben yedek başlaması, ihtiyaç halinde oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca böyle kritik maçta panenka atılır mı diye ağlayan futbol cahili yorumcular var. Burada CL yani vitrin asıl bu maçlarda şov yapılır, bak cl hesaplar kaç gündür bunun üzerine paylaşımlar yapıyor, arşivden geçmiş panenka penaltılarını çıkarıyor vs.

Tam iyileşmediyse Bakambu ya da Barış oynasa iyi olur. Riske atmaya gerek.

Mauro İcardi Bayern maçıyla beraber tam olarak Galatasaray efsanesi olmuştur. Resmen sakat tendonla iğneyi basıp oynamak ve Panenka atmak falan büyük oyuncu işidir. O tendonla dominant oyun beklenemezdi ama bence oyunu da kötü değildi. Bu taraftar bu akşamı asla unutmayacak Kahramanımız 🥹
20231025_193357.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Panenka sevdasını en güzel yerde yapıp bırakmalı - her penaltıda kalpten gidecek gibi oluyorum Bafe Gomisten beri yıllardır.

Burak Yılmaz tarzı yapıştırsın sert plase işte

Icardi çok kurnaz bir oyuncu maç içinde kendini çok iyi dinlendirmesini biliyor yine sahada olup gol ve goller atmalı rekorlar kırmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt