Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu gören Trtspor;Gün içinde zaten zibolyon tane çocuk aşkım olayım şarkıları ile sokağı inletiyor. Bugünde radyoda isteklerde aşkın olayım şarkısını icardiye hediye edeni de gördük. En güzeli de fenerium tirinin karşına geçen 2-3 çocuğun icardi gol sevincini yapması tirdaki herifin yüz halı süperdi
Şafak Sezer'in deyimiyle Mauro İcardi tam da 1 yürüyen cinsellik bence yav
Şafak Sezer'in deyimiyle Mauro İcardi tam da 1 yürüyen cinsellik bence yav
@Can Erden Video hakkındaki yorumlarını almak isterim ben reis yav![]()
Beckham ve İcardi'ye yükseldiğim doğrudur ama dövmeleri olduğu için değilYamaç Koçova dansı eksik.
ama kendine yükseldiğini epey gözlemliyorum - iki dövme görünce yerinde duramıyor gibisin
biri Posh Spice diğeri WandaBeckham ve İcardi'ye yükseldiğim doğrudur ama dövmeleri olduğu için değil![]()
Ondan önce avatarlarım Maguireyle Onana ve Belhanda'ydı reis yavbiri Posh Spice diğeri Wanda
ensede ikisinde de kanatlı dövme var
civciv sarı saç denemeleri mevcut
futbolla ilgili olduğunu düşünmemekteyim artık.
bütün kadronun olduğu bi çalışma lazım
Ülkedeki çocukları Galatasaraylı yapmaya devam ediyo..
Ne yaparlarsa yapsınlar bu konuda reis İcardi'nin etkisi çok bambaşka.Fbli olan çocuklar bile İcardi'yi seviyo..Bu durum belli yayın organlarına talimat gitmesine sebep olmuş herhalde fenerli çocuklar paylaşan gönderiler görmeye başladım bazı spor sayfalarında.
Ülkedeki çocukları Galatasaraylı yapmaya devam ediyo..
Öğretmenler yapıyo ama İnstagram'a atıyolar videoyu İcardi'yi etiketleyerek spor sayfaları da ordan alıyo.Zaten ara sıra da İcardi hikayesinde paylaşıyo denk geldikçe..öğretmen organize etmiş ve videoyu spor medyasına satmış gibi duruyor.