#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik kondisyonundan mı kaynaklanıyor yoksa başka sebeplerden mi bilmiyorum ama bu sezon geçen sezona göre fazla statik oynuyor.

Biraz daha geriye gelip top dağıtmalı, sağa sola koşular yapıp diğer oyuncularımız için alanlar açmalı.
fazla geriye gelmwsini acikcasi istemiyorum orta sahalarla bogusup gereksiz yorgunluklar ve sakatlik riskleri olusturmamali. iyi bir orta saha bulup daha da rahatlatmaliyiz dusuncesindeyim. maca gore yine yapsin tabi ama en buyuk becerisini yardimci rolleri oynamasi icin heba etmemeli golden uzak tutmamaliyiz. atmaya devam etmeli.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla geriye gelmwsini acikcasi istemiyorum orta sahalarla bogusup gereksiz yorgunluklar ve sakatlik riskleri olusturmamali. iyi bir orta saha bulup daha da rahatlatmaliyiz dusuncesindeyim. maca gore yine yapsin tabi ama en buyuk becerisini yardimci rolleri oynamasi icin heba etmemeli golden uzak tutmamaliyiz. atmaya devam etmeli.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru ama sanki geçen sezon top dağıtan pas alışverişlerinde bulunan bir Icardi bizi çok daha rahatlatıyordu. Maalesef bazı maçlarda yeterince ayağını top getiremiyoruz. Bunda Kerem veya Mertens'i oyunu kurucu özellikleri olmaması rol oynuyor. Bir an evvel 10 numaraya Ziyech monte edilmeli.

Lavuğa bak. Ulan adam gol atıyor, maç kazandırıyor. Bunu yaptığı sürece isterse antrenmanlara katılmaz.

Birader futbolcu görevini yapıyorsa nasıl yaşadığını niye sorgulayalım? Sneijder de antrenmanlarda yan gelip yatıyor demişti Drogba. Adam 30 metreden astıktan sonra niye yan gelip yatıyor mu diyeceğiz?

Kaan Kazgan popülerliği kaldırmamış belli oldu, yakında balonu patlar.

Lavuğa bak. Ulan adam gol atıyor, maç kazandırıyor. Bunu yaptığı sürece isterse antrenmanlara katılmaz.

Birader futbolcu görevini yapıyorsa nasıl yaşadığını niye sorgulayalım? Sneijder de antrenmanlarda yan gelip yatıyor demişti Drogba. Adam 30 metreden astıktan sonra niye yan gelip yatıyor mu diyeceğiz?

Kaan Kazgan popülerliği kaldırmamış belli oldu, yakında balonu patlar.
tinerciymiş bu

images

Biz İcardi için kimseyle kıyaslama yapmaya ihtiyaç duymuyoruz. Ama onlar kendi İhtiyar forvetlerini İcardi ile kıyaslayıp duruyorlar.
Kalite farkı işte böyle bir şey:)Ekli dosyayı görüntüle 224204

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum bu değişik güruh senelerce Hagi mi alex mi diye skmsonik bir soruyla gündem işgal etti. Alexin kendisi bile Hagi dedi bu değişiklere kabul ettiremedik. Başkasının oyuncağına heves eden bebeler gibi kıskanıyorlar çok normal.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sakatlığı son iki maçta bence biraz hissedildi. Ama bence gol krallığı için daha da hırslı olacaktır.

Bugün dzeko nun pendik e attigi beles golleri gordum daha bir tane boş kaleye gol attiramadik su adama geldiginden beri..Attigi gollerin neredeyse tamami klas goller..Attigi penaltilarin yuzde 90 i da kendi aldigi penaltilar zaten..Bu adami cok daha kaliteli pozisyonlara sokmamiz lazim

Türkiye gelmiş geçmiş ya da gelecek forvetlerle kıyaslamaya gerek yok çünkü en iyisi ve hep öyle de kalacak...

Ve iyi ki bizimlesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt